Tottenham mot Liverpool startet eksplosivt, med to lag som tydelig ville angripe. At Manchester City tapte kampen mot Wolverhampton virket å ha motivert konkurrentene.

Martin Ødegaard storspilte og scoret fra straffemerket da Arsenal banket Bournemouth 4-0 på bortebane, så de ligger nå kun ett poeng bak City. Ødegaard var også involvert i to av de andre målene.

Med seier mot Tottenham ville Liverpool ta over ledelsen i Premier League.

Allerede etter to og et halvt minutt skaper Liverpool en brukbar sjanse. Van Dijk leverer en klassisk crossball til Sala som sender ballen videre til Diaz. Men skuddet treffer beinet til en forsvarer, og det ender med hjørnespark.

Liverpool tar raskt kontroll, og etter 12 minutter får Liverpool en dobbeltsjanse, først Gapko, så Robertson på returen, men Tottenhams keeper Vicario avverger. Etter 18 minutter får Curtis Jones en god mulighet, men nok en gang blir skuddet stanset av forsvaret til Tottenham.

Så får Curtis Jones rødt kort etter 25 minutter. Det så dermed veldig vanskelig ut for Liverpool. Dette var for øvrig det tredje røde kortet Liverpool har blitt tildelt denne sesongen.

Litt etter halvtimen scorer Diaz for Liverpool, men av en eller annen uforståelig grunn ble målet annullert på grunn av en offside som det var umulig å se på TV-bildene.

Det er allerede erklært at dette dreide seg om en menneskelig feil, og at det absolutt ikke var offside. Liverpool ble snytt for et mål. Dette kan ha avgjort kampen, og kommentatorene til Viaplay beskriver det som en skandale som burde føre til at folk mister jobben sin.

For rett etterpå så er det Son som setter Tottenham i ledelsen, kun noen få minutter senere, etter et flott angrep med målgivende fra Richarlison . Son er dermed oppe i seks mål denne sesongen. Håpet er så å si ikke-eksisterende for en Liverpool-supporter.

Etter 42 minutter avslutter Richarlison fra kort hold, kun stolpen hindrer mål. Men det ville blitt annullert på grunn av offside.

Midtstopperen Van de Ven var for øvrig strålende for Tottenham før pause, med sin hurtighet og plasseringsevne.

Så utligner Gakpo nesten fire minutter på overtid i første omgang, og Liverpool slår tilbake! En lekker pasning fra Szoboszlai gir Van Dijk muligheten til å servere en målgivende heading.

Ungareren Szoboszlai  er bare 22 år gammel, men har allerede blitt en stor helt på Anfield.

Syv minutter på overtid er Diaz veldig nær å sende Liverpool opp i ledelsen, men han kommer noen centimeter for sent på en nydelig pasning fra Salah. Imponerende av Liverpool, som tross alt har spilt halve første omgang med en spiller mindre.

Madison skaper den første sjansen etter tre minutter av andre omgang, god redning av Allison. Liverpool starter faktisk nokså rotete, med grove feilpasninger som gir gode muligheter til Tottenham.

Så må Allison redde Liverpool igjen etter 51 minutter, på et flott skudd av Son. Tottenham presser voldsomt, og det ser vanskelig ut for Liverpool.

Etter 58 minutter legger Richarlison nok en gang ballen klar til scoring for Son, men en soleklar offside redder Liverpool.

Men så roter innbytter Jota det til. Helt utrolig, etter 69 minutter klarer han å få sitt andre gule kort etter å ha blitt byttet inn i pausen. Med over tyve minutter igjen mangler Liverpool to spillere, og har dermed havnet i en umulig situasjon.

To idiotiske røde kort kan koste Liverpool muligheten til seier i årets Premier League, tenker jeg.

Men Liverpool viser en heltemodig innsats, og klarer å forhindre scoring. Så skjer katastrofen, under 30 sekunder før slutt, da Matip scorer et fryktelig selvmål.

Det som kunne endt som en historisk kamp endte derfor med nederlag på grunn av grove tabber, og man føler med laget, inkludert Matip.

– Jeg har aldri vært mer stolt av laget enn i dag. Jeg har aldri sett en kamp som dette med mer urettferdige omstendigheter og feilaktige avgjørelser, sa Klopp til Sky Sports etter Premier League-dramaet.

Om den feilaktige offsiden som forhindret Liverpool fra å ta ledelsen var Klopp lite villig til å uttale seg.

– Jeg kan ikke si noe uten å få store bøter. Jeg føler ikke for å si noe akkurat nå, og jeg er sikker på at han som sitter og bestemmer ikke gjorde det med vilje for å skade oss.

Dermed er Arsenal og og Tottenham ett poeng bak Manchester City, mens Liverpool ligger to poeng bak.

Dette ser ut til å bli en utrolig spennende sesong i Premier League, men akkurat nå er humøret i kjelleren. Selv jeg må innrømme at Tottenham vant fortjent, det ble vanskelig for Liverpool med to spillere mindre på banen.

Enkelte Liverpool-supportere vil kanskje trøste seg med at Manchester United gikk på sitt fjerde tap etter syv seriekamper, men jeg er ikke blant de som finner glede i dette. Personlig foretrekker jeg å støtte mitt lag i stedet for å hate andre lag, og det viktigste av alt er å få se så god fotball som mulig.