For en stund siden fortalte en venn i Norge at hun hadde hatt en diskusjon om tilstanden i Sverige med en bekjent. Vedkommende nektet for at Sverige står overfor enorme sosiale problemer, og spurte til slutt:

– Har du vært i Sverige i det siste?

– Nei, jeg har ikke det.

– Hvordan kan du da vite hva som foregår der?

Jeg kjenner andre mennesker i Norge med samme oppfatning, og jeg kan ikke få meg til å klandre dem personlig. I stedet legger jeg skylden på Norges medier, med NRK i spissen. De har løpt politikernes ærend som har i tiår ønsket et multikulturelt Norge.

Ingen spurte mannen og kvinnen i gata. Flerkulturelt skulle landet bli om innbyggerne ville ha det eller ei.

Carl I. Hagen blinket med røde varsellamper i 1977

Alle varsellamper blinker rødt, skriver utenriksredaktør i NRK Sigurd Falkenberg Mikkelsen:

– Organisert kriminalitet og narkotikasmugling er en alvorlig trussel i Europa. Også her hjemme må vi forberede oss på harde tak.

Våre tanker går til Carl I. Hagen, som allerede i 1977 advarte om «svenske tilstander». Vi så hvordan dét gikk. Han tørker fortsatt av seg råtne egg og tomater fra dressjakken.

Bare to år senere publiserte regjeringen stortingsmelding nr. 74 om innvandrere i Norge, og da var  allerede holdningsskapende arbeid utmeislet for å motvirke og forebygge diskriminering og rasisme i befolkningen. Det var spesielt viktig å jobbe med barn og unge. Kapittel 14.1:

Det er helt klart at de sentrale myndigheter har et ansvar her – for å motvirke og forebygge diskriminering og rasisme i befolkningen. Et av virkemidlene er klar, entydig og saklig informasjon og holdningsskapende virksomhet. Ofte bygger diskriminerende holdninger på uklare følelser og angst for ukjente og fremmede ting, samt behovet for å ha «syndebukker» i nedgangstider da det er kamp om knappe ressurser f.eks. innen boligsektoren. Derfor er det viktig å finne metoder for å trenge igjennom psykiske og følelsesmessige barrierer for å nå fram med saklig informasjon og kunnskap.

De sentrale myndigheter og de politisk ansvarlige må til enhver tid påvirke massemedia som fjernsyn og radio til å drive opplysning og holdningsskapende virksomhet. Dette kan gjøres på mange måter, men det er ikke sannsynlig at oppslag og programmer om hvor mange problemer innvandrere har osv. er det gunstigste utgangspunktet for forståelse. Skolemyndighetene har påtatt seg ansvar for at opplysning og holdningsskapende virke begynner med barn og ungdom. Et videre skritt kan være at kunnskap om arbeidsinnvandring, fremmede kulturer, andre religioner osv. tilpasses Mønsterplanen.

I nesten femti år har sentrale myndigheter, de politisk ansvarlige og norske medier drevet med holdningsskapende arbeid og har nådd sitt mål om et flerkulturelt samfunn.

Be careful what you wish for, sa tidligere president Trump ved flere anledninger. De mektige i Norge ønsket et samfunn hvor folk fra hele verden skulle leve i harmoni. I stedet har vi fått norske tilstander, og mange av oss lurer på om vi har kommet til punktet hvor det ikke er noen vei tilbake.

Hvorfor så negativ? vil mange spørre.

Jo, for når vi leser Mikkelsens kommentar, forstår vi at ingenting vil forandre seg, og både medier og politikere vil fortsette i samme bane som de har gjort i flere tiår.

Mikkelsen presterer nemlig i en omfattende artikkel om kriminaliteten som truer Europa og Norge å unnlate å nevne hovedmennene som står bak med et ord. Som for eksempel i Antwerpen i Belgia, hvor redaktøren skriver:

– Dette er Antwerpen. Ikke Miami eller Mexico City, men en by som ligger rett i nærheten av det politiske maktsentrum i Europa, Brussel. Andre narkotikaruter går gjennom det sørlige Europa, med enda svakere statlige institusjoner.

Mikkelsen driver fortsatt med holdningsskapende arbeid og skriver derfor ikke sannheter, f.eks. at mannen som belgiske aviser beskriver som en av Europas største kokainsmuglere, er marokkaneren Othman El Ballouti. Han er til og med etterlyst av amerikanerne og har vært på flukt fra belgisk politi, som mistenker at han gjemmer seg i Dubai.

U.S Department of Treasury. Treasury Sanctions Drug Traffickers Operating Across Europe and North America.

Belgiske aviser omtaler El Ballouti som en mann som driver smugling av kokain i stor skala fra den belgiske havnebyen Antwerpen, skriver Borderland Beat. Med sine 37 år er han en av Belgias mest beryktede kriminelle. Han er den eldste i en familie hvis foreldre kom fra Marokko på 1980-tallet. Han begynte sin kriminelle virksomhet som kurer, og transporterte narkotika ut av havnen i Antwerpen. Offisielt er han forhandler av luksusklokker.

El Ballouti ble arrestert på flyplassen i Brussel i 2016, etter at politiet sporet «svarte penger» han hadde donert til en muslimsk skole i Antwerpen, ifølge Gazet van Antwerpen. Etter at han ble løslatt på prøve, flyktet El Ballouti fra landet.

Nederlandsk-marokkanske og belgiske gjenger har vært i krig over distribusjon av narkotika i Belgia og Nederland siden 2012, skriver Borderline Beat videre. Over 20 mennesker har de siste årene blitt drept i Antwerpen og Amsterdam, to av de største narkotikahavnene i Vest-Europa.

I Nederland sitter marokkaneren Ridouan Taghi i fengsel, siktet for ti drap relatert til organisert kriminalitet, narkotikasmugling og ledelse av en kriminell organisasjon. Han er en av lederne for Mocro Maffia, en marokkansk mafia som består av forskjellige kriminelle organisasjoner.

Disse organisasjonene driver handel med store mengder kokain og syntetiske stoffer gjennom Spania, Portugal, Nederland og Belgia, hvorfra det distribueres til resten av det europeiske kontinentet. De er dermed en av de mest dominerende deltakerne i den europeiske narkotikahandelen.

Fram til arrestasjonen i Dubai sent i 2019 var Taghi den mest ettersøkte kriminelle i Nederland, med en rekordstor finnerlønn på 100.000 euro.

Det finnes hundrevis av slike historier fra Europa, men når de fleste gjerningsmennene er importert fra andre land av ivrige globalister, er det vanskelig for NRK å innrømme at drømmen om eksotisk mat og et flerkulturelt Norge kanskje ikke var så lur likevel.

Det er fortsatt ikke for sent å gjøre noe, skriver Mikkelsen til slutt:

… men i en global verden finnes det ikke noe slikt som et problem som bare rammer de andre.

Vi er svært redd for at det er for sent å gjøre noe. Vi håper at det ikke er det, men skulle vi ha rett, er det Mikkelsen og hans kolleger som burde ta på seg store deler av ansvaret for at vårt land har fått norske tilstander og er truet av organisert kriminalitet og narkotikasmugling.

El Ballouti og Ridouan Taghi er begge i denne videoen om den mørke siden av Dubai.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.