En video fra hva som skjer når tusenvis av migranter invaderer Lampedusa på et par døgn spres på sosiale medier.

Filmen er bekreftet som ny av den italienske avisen Corriere della Sera. Vi har sett lignende filmer tidligere.

Situasjonen er uklar, men filmen er tydelig, og viser oss at Europa nok en gang er under invasjon. Men denne gangen er det ingen vilje til å forsvare seg. Velferdsstat og flere tiår med falsk velstand har ødelagt den europeiske viljen.

Over 50 båter brakte minst 1900 migranter til øya Lampedusa det siste døgnet. I løpet av to døgn skal det ha ankommet mange tusen migranter.

Dette minner meg om hva de små enklavene i Nord-Afrika opplever, hvor bare det å klatre over et gjerde garanterer deg livsvarig opphold i Europa. Hvorfor migrantene ikke bare flyttes tyve meter tilbake til sine egne land er helt uforståelig, men slik tenker europeiske politikere på sine høye moralske hester.

Våre politikere kaller tragedien med orwellske ord som «mangfold og inkludering».

Reuters melder at Lampedusa er i krisetilstand. Lampedusa blir overveldet av antallet migranter som ankommer kysten, sa ordføreren torsdag, etter at tusenvis av mennesker landet fra Nord-Afrika på spinkle båter de siste to dagene.

På to døgn skal rundt 7000 migranter ha ankommet øya. Antall beboere på Lampedusa er rundt 6000, noe som beskriver de katastrofale konsekvensene. På to døgn ble majoriteten et mindretall, og de som ankommer er villige til å bruke vold, de er yngre, og andelen i stridsdyktig alder er allerede massivt overlegen.

To døgn!

Italias visestatsminister Matteo Salvini beskriver det som skjer som en krigshandling forårsaket av et sosialistisk Europa.

Deputy Prime Minister Matteo Salvini decried a lack of support from fellow EU members, calling the arrivals «an act of war» and «a symbol of a socialist Europe».

«In the past 48 hours, around 7,000 people have arrived in Lampedusa, which has always welcomed them with open arms,» mayor Filippo Mannino told Italy’s RTL 102.5 radio.

«However, we have now reached a point of no return and the island is in crisis,» he said.

«Europe and the Italian state must step in immediately with a rapid support operation and swift transfer of people.»

Å returnere migrantene dit de kom fra virker utenkelig, man skal disponere, administrere og fordele invasjonen. Vi skal oppgi våre hjemland til invaderende styrker som hater alt vi står for, bortsett fra pengene de kan grabbe til seg fra politiske fjols.

Sivilisasjoner dør ikke, de begår selvmord, sies det, jeg tror det var Jean Raspail som uttalte disse kloke ordene. Europa er et strålende eksempel på hvor mye sannhet det finnes i dette uttrykket.

Document har tidligere skrevet om hvordan Kypros invaderes. Det brukne gevær har gjenoppstått. Nygaardsvold koser seg sikkert i graven, og europeiske politikere gjentar Chamberlains begrep om Peace for Our Time.

Les også:

Kan Vesten reparere seg selv?

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.