Regjeringen i Sverige hiver seg på den nye covid-bølgen som er i ferd med å spre seg. Nå er 1,2 milliarder SEK avsatt til innkjøp av nye mRNA-injeksjoner, som mange oppfatter som falske vaksiner.

Samtidig advarer Verdens helseorganisasjon (WHO) om at covid-19 har kommet for å bli, og den norske regjeringen er mer enn villig til å gi fra seg kontrollen over befolkningens helse til WHO, som ledes av en generaldirektør fra Etiopia som er anklaget for folkemord, Tedros Adhanom Ghebreyesus, og med en Bill Gates i bakgrunnen som har kjøpt seg plass i styret.

Det virker som de vestlige regjeringene ignorerer den overdødeligheten som alle land med høy vaksinegrad har opplevd i 2021–22. Årsaken er ikke definitivt dokumentert, men det er mange som mistenker bivirkninger av mRNA-injeksjonene.

Er covid-tyranniet i ferd med å gjenskapes?

Nyttan och faran med de experimentella och snabbframtagna covid-vaccinerna har haft en framskjuten plats i den offentliga debatten de senaste åren, även om kritikerna haft svårt att göra sina röster hörda men desto lättare att få dem misstänkliggjorda.

Dette skriver Samnytt, som også skriver at den nye svenske regjeringen ikke tviler på de såkalte vaksinenes fortreffelighet.

I ett pressmeddelande på sin webbplats meddelar man att man avser spendera 792 miljoner kronor på vaccindoser i år och ytterligare 429 miljoner kronor nästa år, sammanlagt alltså drygt 1,2 miljarder skattekronor.

Kjerkol forsøker nok en gang å gi kontrollen over norsk helse til WHO

I pressemeldingen skriver regjeringen følgende: Vaccination utgör alltjämt det bästa skyddet mot allvarlig sjukdom och död i covid-19.

Dermed planlegger regjeringen i Sverige å rulle ut enda flere boostere, med særlig fokus på eldre og andre mennesker i risikosonen.

– Regeringen och regionerna har ett gemensamt mål om att uppnå en så hög och jämnt fördelad täckningsgrad som möjligt, sa sosialminister Jakob Forssmed (KD) på pressekonferansen i forbindelse med innkjøp av mRNA-injeksjoner.

Myndighetene i Sverige ser ingen grunn til å stanse eller redusere masseinjeksjonene, til tross for at de selv har uttalt at «covid-19 inte längre klassas som en allmänfarlig och samhällsfarlig sjukdom».

Som skäl för det uppger man att de vacciner som nu köps in är modifierade och uppdaterade för att ge bättre skydd mot de mutationer av viruset som främst cirkulerar idag.

Det fremgår derimot ikke om man også skal oppdatere listen over mulige bivirkninger de nye injeksjonene kan medføre.

Regeringen skriver vidare att man beräknat kostnaderna för inköp av vaccin på behovsbedömningar från Folkhälsomyndigheten och att man säkrar tillgången på doser via de EU-gemensamma vaccinavtal som Sverige är part i och som gäller för i år och nästa år.

Du kan se pressekonferansen nedenfor.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.