Dr. Harvey Risch er Ph. D. i medisin, og professor emeritius i epidemiologi ved Yale-universitetet i USA. Han advarer mot en ny form for «turbokreft» som han tror kan skyldes mRNA-injeksjonene.

Selv unge mennesker som har tatt de såkalte vaksinene mot covid er rammet av en ny og eksplosiv form for kreft. Dette inkluderer mennesker som ifølge Risch aldri skulle ha utviklet en slik sykdom.

Risch mener at dette kan skyldes skader i immunforsvaret som et resultat av mRNA-injeksjoner. Dette forteller han i et intervju med Epoch Times. Du kan se et kort klipp her, og hele intervjuet lenken over.

Risch har mange års erfaring som kreftforsker, skriver Samnytt, som også melder om saken.

– Vi vet att covid-vacciner på olika sätt har skadat immunsystemet ho de personer som tagit sprutorna. Det kan vara allt från att oftare få covid och andra infektionssjukdomar till nu eventuellt också cancer, advarer Risch.

Han sier at selv om det foreløpig ikke er noen ugjendrivelige bevis for at covid-vaksinene er den store synderen i dramaet, og at det kan ta lang tid å etablere bevis ettersom kreft tar alt fra noen år til flere tiår å utvikle, «finnes det data og observasjoner som støtter det».

Det er flere typer kreft som utvikler seg i turbofart Risch aldri har sett tidligere, deriblant kreft i tykktarmen hos 25-åringer uten slik sykdomshistorikk i familien.

– Det är i princip omöjligt utifrån det man vet om hur den här sjukdomen fungerar, konstaterer han.

Blant kvinner som har tatt covid-vaksinen er det særlig brystkreft som opptrer på enn uvanlig frekvent måte.

– Det måste finnas något utlösande stimuli, menar Risch.

Han mener at mRNA-injeksjonene er en potensiell mulighet, og at årsaken er et svekket immunsystem.

– Det är det scenario jag ser som det mest sannolika här.

Siden disse formene av kreft rammer unge mennesker, og siden tilfellene i tillegg er usedvanlig aggressive, har forskerne gitt de nye kreftformene navnet «turbokreft».

– Vissa av dessa cancerformer är så aggressiva att mellan den tidpunkt då de först diagnostiseras och till att patienter kommer tillbaka för behandling några veckor senare, har tumörerna vuxit dramatiskt jämfört med vad onkologerna förväntat sig utifrån cancerformens normala förlopp.

Risch sier at det foreløpig ikke er mulig å si noe sikkert om omfanget av problemets tilknytning til vaksinasjonene mot covid, men at varselsignalene er tilstrekkelige for at dette er noe som må tas på alvor, følges opp og studeres.

Les også:

Koronautvalget: Barn, unge og eldre ble særlig skadelidende under pandemien

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.