Biden-familiens varemerke er misbruk av myk makt. Dette sa Devon Archer til Tucker Carlson. Archer var gjest da Tucker gjennomførte sin tolvte sending på Twitter.

Intervjuet ble lagt ut onsdag. Archer var Hunter Bidens nærmeste forretningspartner. De satt sammen i styret til det ukrainske selskapet Burisma, og startet sammen BHR Partners, et investeringsfond som ble støttet av den kinesiske staten.

I intervjuet sier Archer blant annet at det er åpenbart at Hunter ble tildelt ekstra makt, siden hans far den gangen var visepresident.

– Obviously, the brand of Biden, you know, adds a lot of power when your dad’s vice president.

Archer vitnet for Kongressen mandag. Da fortalte han at han hadde opplevd at Joe Biden deltok i telefonsamtaler minst 20 ganger når Hunter var i samtaler med forretningsforbindelser.

Bidens beriket seg på Joes stilling som visepresident

Joe Biden har gjentatte ganger nektet for å ha involvert seg i Hunters virksomhet.

At visepresidenten involverte seg, påvirket selvsagt Hunters kontakter.

– I don’t know if it was an orchestrated call-in or not. It certainly was powerful, though, because if you’re sitting with a foreign businessperson and you hear the vice president’s voice, that’s prize enough. I mean, that’s pretty impactful stuff for anyone.

Å ha tilgang til visepresidenten var derfor en stor fordel for Hunter, mener Archer. Særlig mer makt var det vanskelig å finne i USA.

– That’s like the pinnacle of power in D.C.

Hunter blandet familien inn for å vinne makt over sine forbindelser, og hans far Joe Biden var absolutt den viktigste kontakten til Hunter.

– It’s an abuse of soft power.

Du kan se hele intervjuet nedenfor.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.