Biden sier i dette klippet, som er tatt fra et pressemøte etter 6. januar, at senatorer som Ted Cruz og Josh Hawley bruker samme metode som Joseph Goebbels, som sa at hvis man gjentar en løgn lenge nok, vil den bli en sannhet. Paradoksalt nok var det dette som var Demokratenes oppskrift med Russia collusion, og Biden har fortsatt å snakke som Trump og Putin. Ironisk nok klarer ikke Biden å holde fakta og fiksjon fra hverandre. Han bruker bombingen av Dresden 13.–14. februar 1945 som eksempel. Det ble drept 250, nei, 2500, sier Biden. Men Goebbels påsto det var 250.000, sier Biden. Gå til Britannica; der finner vi at de høyeste anslag er opp mot 250.000: It is thought that some 25,000–35,000 civilians died in Dresden in the air attacks, though some estimates are as high as 250,000, given the influx of undocumented refugees that had fled to Dresden from the Eastern Front. Most of the victims were women, children, and the elderly.

 

Joe Biden snakket om The Big Lie både under valgkampen og da han tiltrådte. Han mente at de som beskyldte ham for å ha stjålet valget, spredte The Big Lie, og nevnte Joseph Goebbels. Demokratene vil ha kriminalisert dem som stiller seg skeptisk til at valget kan ha blitt stjålet.

Dette er mer finurlig enn det kan virke ved første øyekast. Biden og Demokratene har kjørt på det mørkeste av det mørke – Det tredje rike og KKK i sine kampanjer. Anklagene om høyreekstremisme har ekko av nazisme, og vi kjenner den godt fra vår egen andedam.

At deres egne metoder gir historiske assosiasjoner i totalitær retning, er hevet over kritikk: De skaper den frykten som Demokratene hevder det er de andre som utløser, dvs. Trump og Maga. Hvis du synes det høres forvirrende ut, så stemmer det, og det er dét som er meningen. Det er projisering som metode. Du tillegger den andre det du selv gjør og retter deretter voldsomme anklager mot ham.

Demokratene reiste riksrettssak mot Trump over en telefonsamtale med Zelenskyj for å ha forsøkt å presse ham med lovede midler. Men Biden gjorde presis dette for å bli kvitt riksadvokaten! En så stor sjofelhet er det vanskelig å fatte er mulig. Men Demokratene har brukt den systematisk mot Trump.

Dette har vært Demokratenes modus operandi hele veien.

Journalister manipulerer ord. De vet godt hvordan bruk av høyreekstremisme-skremmebildet har en lammende effekt på ordskiftet. Demokratene har gått foran både i å starte kriger og overvåke egne borgere.

Det har gått rett hjem hos journalister og politikere i Norden, som er venstreorienterte i sinn og skinn.

De fikk aldri lede arbeiderklassen, men de kan hevne seg på folket ved å skremme dem til taushet. De som snakket mest om klassekamp, lider av klasseforakt og klassebevissthet.

Journalister er blitt en egen klasse, og de forakter dem som ikke tilhører lauget.

Frie medier

I USA har det oppstått en flora av frie medier i protest mot den politiske korrekthetens ensretteting og senere woke- og cancel-kultur.

Medielandskapet er et helt annet i dag enn det var i 2016. Tuckers avskjed fra Fox betyr ikke at de gamle vinner. Tvert om. Det betyr at innflytelse i dag kan trumfe makt.

Alle som er på Document, vet hvor viktig Rumble er som motvekt til YouTube. Det vrimler av talkshow, og det er variasjonen i ansikter og stemmer som gir liv til ordet ytringsfrihet. Når man ser dette sprudlende, yrende landskapet opp mot de glattslikkede tv-kanalene med mennesker like sterile som pleksiglasset de troner bak, er det ikke vanskelig å skjønne at det skjer en utligning og endring av maktbalansen.

Det skremmer de store mediene, som merker at de taper terreng. Aviser som New York Times og Washington Post er bare en skygge av seg selv. Washington Post mistet 400.000 abonnenter da Trump gikk av. Avisen hadde levd på Trump-hysteri.

Nå håper de å gjenta «suksessen» med rettssakene. Men landskapet er annerledes. Det har skjedd en teknologisk utvikling som skaper en sunnere og mer rettferdig konkurranse.

Nå kommer programmer som syr alt sammen og lar forbrukeren velge og vrake. I natt dukket qux.tv opp i min feed. Her får du sosiale medier, frie medier, shopping – alt på ett sted. Plattformen er så vidt jeg kan se ennå ikke oppe og står, men den har personvern som en av sine selling points.

Borgerne først!

Du ser mønsteret av et landskap der de store mediene ikke klarer å forsvare sitt territorium. Ganske enkelt fordi de ikke setter brukerne først.

De frie mediene har en grunnleggende forutsetning på plass: Det er borgerne som til syvende og sist bestemmer.

Mediene må gjøre sitt beste for å gi dem riktig informasjon. De kan gjøre analyser og kommentarer og vinne troverdighet slik Document møysommelig har gjort. Men det er leseren som til syvende og sist avgjør. Derfor må du vinne deres tillit hver eneste dag.

Herredømme

Men slik er ikke det medieregimet som hersker i Norden. Her er det noen få store medier som samarbeider med staten om å kontrollere hva borgerne får vite.

Skjevdekningen av Trump har vært massiv hele veien, men det er først nå, når Biden-familien er på vei ned i møkkakjelleren, at vi ser hvor grotesk ille det er.

Nordiske hovedstrømsmedier boikotter avsløringene om at Biden-familien er korrupt og kompromittert!

Vi har søkt i Dagens Nyheter, Berlingske, Jyllands-Posten, DR, NRK, NTB. Resultat? Nada. Ikke ett ord. Søkefeltene kommer ikke opp med noenting. De er blanke.

Nordens førende medier har ikke skrevet ett ord om vitnemålet som kan felle USAs president.

De er opptatt av å felle den forrige presidenten, så han ikke kan bli gjenvalgt.

Dette er ikke just one of those things. Dette er en massiv undertrykkelse av informasjon som vi ikke har sett maken til.

Hva er det disse mediene har i vente for oss?

For her er det en sammenheng. Den korrupte globale eliten som har brukt den senile Biden som redskap er i ferd med å ta makten over selve livsvilkårene i samfunnet: energi, vann, strøm, mat, helse, religion, digitale penger, social credit card, elektronisk ID.

De er på vei mot total kontroll.

Én mann kan felle dem. Mannen med det oransje håret.

Mediene undervurderer folk og fornærmer deres intelligens.

Økende interesse

Document begynte USA-dekningen for alvor i 2015, og i de senere år har vi merket en økende interesse. Slaget står i USA, men utfallet her vil bestemme om vi skal leve i frihet eller under et regime der ett parti har makten.

Vi kan ikke la det skje.

Men fordi staten spiller en så tung rolle sosialdemokratiene er paradoksalt nok vekta enda mer i ubalanse her enn i USA:

Denne ubalansen kan du, kjære leser, rette opp ved å støtte Document.

(Helst ved abonnement.) Vi er i samme båt.

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.