I en SMS sendt til flere svensker natt til tirsdag, etterlyses det hevn over de som brenner koraner. Det loves også belønning.

Samnytt har fått tilgang til SMSen, som lyder slik:

«De som förolämpade Koranen måste få sota för sitt arbete. Vi erbjuder er att skicka hämndbilder av dessa demoner till anzuteam.com och få en speciell belöning.»

På hjemmesiden til  anzuteam.com , som lenkes til i den SMSen som er sendt ut, står det at kun djevelen brenner koraner.

Vidare kan man läsa att ”hålla med om att brännandet av heliga böcker strider mot mänskliga rättigheter och mot mänskligheten”.

Nettsiden krever at regjeringene i Sverige og Danmark reagerer, og utleverer koranbrennerne «til det islamske samfunnet».

I annat fall kommer ”dessa kriminella, och deras regeringar, få förbereda sig på ett kraftfullt svar från de heliga böckernas följare, och de kommer inte känna sig säkra en enda minut”.

Det utloves en belønning på 50.000 dollar til de som «har noen informasjon om disse forbryterne som hvor de bor, jobber, pendler, kontaktnummer, familiestatus osv».

Det er ukjent hvem som står bak nettsiden, men geolokalisering antyder en server i Litauens hovedstad Vilnius.

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.