Seks såkalte tyske turister begikk gjengvoldtekt mot en 18 år gammel jente på Mallorca. Men ordet tyskere må endres med én bokstav, for det dreier seg om tyrkere.

Etterforskere fra det nasjonale politiet har funnet flere videoer på mobiltelefonene som ble koblet til de seks fangene, mellom 21 og 23 år gamle og av tyrkisk opprinnelse. Dette ifølge Ultima Hora.

Overgrepet skal ha skjedd på torsdag, midt på dagen. Offeret kunne nok opptrådt smartere, men det er et feil sted å sette kravene. Offeret er aldri skyldig.

Jenta var med tre venner på ferie på Mallorca, og de dro ut på fest på en kjent nattklubb i området. På stedet, ifølge rettskilder, møtte hun en av de unge tyskerne, og deretter dro de til stranden, hvor de hadde sex.

Den unge mannen foreslo at de skulle gå til hotellet hans, og da de ankom, forbød resepsjonisten dem å komme inn, og de dro til et annet kompleks, hvor noen av guttens venner bodde. På rommet, som ligger i tredje etasje, hadde de sex igjen til de fem vennene hans dukket opp og foreslo at de alle skulle ha sex.

Den unge kvinnen gikk med på å ha sex med to av dem, men nektet med de tre andre, som tvang henne mens de gjorde opptak av henne med mobiltelefonene sine.

Det er enkelt å kritisere denne unge jenta. Men er det egentlig hun som har skyld her? Dårlige valg skal vel ikke føre til katastrofe?

AP beskriver gjerningsmennene som tyske, og offeret som tysk.

Spanish police have arrested six German tourists for allegedly raping an 18-year-old German woman on Spain’s Mallorca island, authorities said Friday.

Har denne 18-åringen foreldre? Er det ingen som lærer sine barn noe lenger? Altså: Hun fortjener uansett ikke å bli voldtatt av noen tyrkiske drittsekker, dette er åpenbart. Men må man ikke lære de unge menneskene å takle den fryktelige virkeligheten våre politikere har skapt?

Denne jenta klarte å rømme fra marerittet skrikende. Men hvorfor skal unge jenter være våre frontsoldater?

Hva sier Forsvarets genderrådgivere? 

Jeg er glad for at jeg ikke har noen døtre. Men hadde jeg hatt en datter, så hadde jeg beskyttet henne med mitt liv.

Toxic masculinity!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.