Delstaten Florida er kjent for den notoriske Florida Man som skaper overskrifter verden over; men staten har også Florida Restaurant, for hvor ellers får man servert meth i soyasausen?

Et japansk restaurant i Pace, Florida har kunngjort at de stenger bare uker etter at en etterforskning fra Santa Rosa County Sheriff’s Office fant at soyasaus de serverte gjester inneholdt metamfetamin.

News Channel 8 Florida skriver om saken.

Etterforskning startet da syv personer ble innlagt på sykehus etter å ha spist på Nikko Japanese Steak House

Santa Rosa SO har avsluttet saken og ingen siktelser ble reist fordi politiet ikke var i stand til å fastslå hvem som sto bak da ingen kunne vitne om saken og det var mangel på overvåkingskamera.

Ifølge politirapporten fortalte flere ansatte til betjenter at en medarbeider opptrådte uberegnelig den 9. juni, dagen da de syv kundene ble syke, men de mente at handlingen ikke var gjort med forsett. Likevel konkluderte rapporten med at det ikke var bevis for å støtte dette.

– According to the investigative report, multiple employees told deputies a co-worker was acting erratically on June 9, the day the seven customers got sick. The co-workers believed the suspicious co-worker unknowingly contaminated the food; however, the report concluded that there was no evidence to back that up.

Selv om etterforskningen ble avsluttet og ingen siktet, bestemte eierne av restauranten at de stenger dørene. De har vært i drift i 10 år. I en pressemelding skrev de at de har samarbeidet med myndigheter og alle lisensbyråer siden hendelsen, men selv om stamgjester kom tilbake for å støtte dem, var det bare ikke nok til å holde dørene åpne.

De hevder å ha blitt trakassert daglig av ulike medier, som har baktalt og ærekrenket alle aspekter av virksomheten deres. Det har blitt etterforsket, ransaket og avhørt mens de til enhver tid har samarbeidet fullt ut.

Restauranten er familieeid og 20 ansatte står nå uten jobb. De skylder på kraften til sosiale medier og lokale nyhetskanaler som hver dag ønsket å finne noe annet å rapportere om.

WKRG News ser ut til å være en av nyhetskanalene, da de har forsøkt å kontakte eierne flere ganger. Siden dette er USA, har ofrene allerede kontaktet advokater som planlegger søksmål.

Customers hire attorney after consuming meth at Nikko’s Japanese Steak House in Pace.

For seks måneder siden ble en Florida Man arrestert etter å ha sendt meth til seg selv i posten fra California.

Florida Man Arrested For Mailing Meth To Himself From California.

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.