Den globalistiske og WEF-vennlige regjeringen i Nederland kollapset fredag ​​kveld, og den nederlandske statsministeren Mark Rutte måtte erklære sin avgang til kong Willem-Alexander lørdag.

Rutte (56) kjørte selv til Huis Ten Bosch-slottet i Haag på formiddagen og kom ut igjen halvannen time senere.

– Det var en god diskusjon, men jeg vil ikke si noe om hva vi snakket om. Det er konfidensielt, sa Rutte til de mange frammøtte journalistene. Det var ventet at han ville levere sin avskjedssøknad til kongen. (NTB-AFP)

Rutte er en av forkjemperne for agendaen til Klaus Schwab og hans World Economic Forum. Nå vil det trolig erklæres nyvalg om ikke alt for lenge, noe som kan føre den bondeborgerlige bevegelsen BBB nærmere maktens tinder.

Rutte har vært statsminister siden 2010, og er dermed Nederlands lengstsittende statsleder. Regjeringen som nå melder sin avgang er den fjerde koalisjonen som har vært ledet av WEF-entusiasten Rutte, skriver Breitbart.

The alleged dispute that forced the cabinet to collapse came over calls from Rutte’s neo-liberal People’s Party for Freedom and Democracy (VVD) and the Christian Democratic Appeal (CDA) to cut migration and increase restrictions on family reunification of asylum seekers in The Netherlands, a move that the more pro-mass migration coalition partner D66 and ChristenUnie parties could not accept.

Kong Willem-Alexander måtte derfor avbryte sin ferie for å akseptere Ruttes resignasjon, melder NOS.

I 2022 opplevde Nederland at antallet asylsøkere steg med over 30 prosent til 46.000. I år forventes tallet på antall asylsøkere å passere 70.000. Dette er et høyere antall asylsøkere som Nederland opplevde etter den Merkel-skapte migrantkrisen i 2015, og flere andre europeiske land opplever lignende eksplosiv vekst i antall migranter.

Selv om Rutte antydet en viss vilje til forhandlinger om asylproblematikken, er det mange som oppfattet dette som et rent spill for galleriet. Man mistenker at Rutte skal ha blitt sjokkert over fremgangen til partiet BBB i de nylige regionale valgene, som ble det største partiet i Senatet.

Den politiske kommentatoren Eva Vlaardingerbroek er en av de som anser at Rutte-regjeringen egentlig er tilhengere av massemigrasjon.

I think the actual fall of the cabinet itself is all for show. The ‘disagreement’ about immigration that they’re mentioning as the deciding factor, is not the real issue, because all government parties are in favour of more mass migration, including Mark Rutte’s VVD.

Vlaardingerbroek har vært en forkjemper for nederlandske bønders protester mot Ruttes vanvittige forslag om å fjerne over 3000 jordbruk fra et land som er blant verdens største eksportør av mat, for å tilfredsstille klimakrav fra EU og Davos.

Nederlandske bønder inviterer til internasjonal protestdag

BBBs leder Caroline Van der Plas sier hun ikke utelukker muligheten for at hun tar over rollen som Nederlands statsminister. Dette vil i så fall virkelig stikke kjepper i hjulene for klimahysteriet til EU og WEF.

Lørdag la van der Plas ut en Twitter-melding hvor hun erklærte at kampanjen har startet, og at BBB-flagg vaier over hele Nederland.

Det er ikke avgjort ennå, men Rutte har antydet at han planlegger å bli sittende som pertileder for Folkepartiet for frihet og demokrati (VVD). Dette betyr at det er en mulighet for globalistlederen til å gjenopprette sitt grep om makten og fortsette å påtvinge det nederlandske folket sin agenda mot det produktive nederlandske jordbruket.

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som e-bok.

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.