Med Trudeaus statsråder som entusiastiske deltagere endte Toronto Pride i en fetish-fest, hvor nakne menn spradet foran tilskuerne, som også besto av mange barn.

Som kjent er det helt nødvendig å hive alle klærne for å fremme det som ifølge tilhengerne er Pride-oppleggets eneste mål, nemlig mangfold, inkludering og en hyllest til kjærligheten. Trudeaus visestatsminister Chrystia Freeland var en av deltagerne.

Ifølge Post Millennial var Bud Light en av sponsorene. Anheuser Busch gjør virkelig en stor innsats for å nå bunnen så raskt som mulig.

Several adults exposed themselves to the audience in attendance. Bud Light helped sponsor the event.

Freeland sitter for øvrig i styret til World Economic Forum, og er kjent for sine demokratiske holdninger, som da hun sørget for at truckerne, de fredelige demonstrantene, fikk sperret sine private bankkontoer.

Voksne menn som deltok i paraden utnyttet situasjonen til utbredt blotting, noe som også barn ble vitne til.

The men held signs saying things such as, «life is short: play naked,» and «good things happen when you are naked.» One more held his sign that said, «Proudly celebrating my diversity! Is getting NAKED therapeutic?» high above his head so that the crowd could read it better.

I tillegg til at voksne menn eksponerte seg for barn, ble en dragqueen med overdimensjonerte falske bryster observert bak på en lastebil under paraden.

Også i Seattle ble Pride-feiringen markert av menn som syklet helt uten klær, med unntak av sykkelhjelmer.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.