En jente som er elev ved Hazelwood East High School i Missouri er i kritisk tilstand etter tilsynelatende å ha blitt påført alvorlige hodeskader under en voldshendelse fredag.

Brutaliteten er hårreisende, da angriperen slår henne i bakken for deretter rett og slett å banke hodet til offeret i asfalten gjentatte ganger. Dette er dagens USA.

Hun som utfører volden, er ifølge Times Now News identifisert. Dette er ikke bekreftet av politiet på nåværende tidspunkt, men en rekke amerikanske medier skriver at offeret er i en kritisk tilstand.

St. Louis County Police Department sier at én kvinne ble innlagt på sykehus etter slagsmålet. Myndighetene offentliggjorde ikke kvinnens alder eller identitet, skriver Fox 2 Now. (Kun tilgjengelig med VPN)

Dette skjedde altså 8. mars. Det går rykter om at offeret er død. Vi finner ingen bekreftelse på dette i mediene på skrivende tidspunkt, men filmen viser jo at hun er alvorlig skadet.

Mens offeret ligger på bakken med et tydelig anfall, fortsetter andre elever å slåss med hverandre.

Post Millennial skriver at en mistenkt 15-åring er arrestert. Siden hele overfallet er filmet, burde bevisene være nokså klare.

Det hevdes av enkelte at det var den hvite jenta som startet slåsskampen. Men allikevel er det grovt at man er så nådeløs mot folk som faktisk ligger på bakken. Det er en forskjell på slåsskamp og drapsforsøk.

Vi får bare håpe det ender godt, og at mer informasjon blir tilgjengelig etter hvert.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.