En rektor på en high school i Kentucky er under etterforskning etter at han fikk en lap dance (en form for striptease) av en av sine elever. En mannlig elev i kvinnelig undertøy sto bak stuntet. skriver The Post Millennial.

Hazard Independent Schools have released a statement regarding the viral photos of the high school assembly where male students wore women’s lingerie and danced on and around administrators and female students dressed as Hooter’s waitresses.

Hendelsen oppsto i forbindelse med Hazard High School’s homecoming week, hvor lettkledde studenter av begge kjønn skulle skape god stemning. Borgermesteren i Hazard, som også er rektor ved skolen, så ut til å sette pris på lap dancen.

Kvinnelige elever var utkledd som Hooters-servitører. Hooters er en restaurantkjede som er kjent for lettkledde servitører med store pupper. En etterforskning er iverksatt.

Superintendent of Hazard Independent Schools Sonda Combs told The Courier Journal that the district «has a tradition of excellence and academics and everything we do, but the incident is being investigated and once the investigation is complete, appropriate action will be taken.»

She declined to comment on whether the «Man Pageant» was an annual event, or give details on the investigation.

Aster Sizemore er styremedlem for Hazard Independent Schools, men sier han ikke deltok under seansen. Han gir rektoren gode skussmål, selv om han mener at rektoren burde ha reagert på opptrinnet.

«Normally, the principal, Happy Mobelini, is pretty dad-gum strict, so that surprises me, unless someone pulled something out of a hat,» Sizemore said. «A kid comes to school with a short dress, you know, he makes them go home and change.»

&

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂