Kjell Ingolf Ropstad er frekkere enn flatlusa. Han skyver to – 2 – jøder foran seg for å sikre hundrevis av muslimer halal-mat i norske fengsler.

I avisen Vårt Land begråter Ropstad (KrF) at innsatte ikke får «praktisere sin religion». Saken vinkles på at to jøder i norsk fengsel ikke får kosher-sertifisert mat. To? Ja, det er så mange jøder som soner i norske fengsler for tiden. At muslimer ikke får halal-mat, nevnes nærmest en passant.

Saken vinkles ikke på de muslimske kriminelle, til tross for at de utgjør en mye større gruppe. Flere hundre ganger større, faktisk. Hvorfor fokuserer Ropstad og Vårt Land på de skarve to jødene?

Vi vet svaret. Fordi det er politisk ukorrekt å si sannheten, å peke på et stort samfunnsproblem: at muslimer er ekstremt overrepresentert som straffedømte.

Ropstad er ikke dum. Han vet at det er bratt motbakke å argumentere for at muslimer skal få spesialbehandling i fengslene. Også der. Derfor tyr han til et halmstrå: de to jødene. Eller var det redaksjonen i Vårt Land som fant det mer opportunt å hekte saken på jødene? Kanskje Ropstad og Vårt Land var skjønt enige? Vi vet ikke, men det er heller ikke vesentlig.

Det vesentlige er å skjerme det som er både norske politikeres og norsk presses kjæledegger: muslimene.

Hvorfor oppgir ikke Ropstad tallet på muslimske innsatte? Han er jo desperat presis hva gjelder jødene; de er to.

At en kristen politiker som Kjell Ingolf Ropstad bruker to jøder som brekkstang for hundrevis av kriminelle muslimers mat-preferanser, er skammelig.

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.