Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

KrF ønsker ikke å sitte passivt på sidelinjen mens FrP stiller tøffe krav til regjeringen. Nå kommer KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad på banen med svar på kritikken fra Siv Jensen og andre FrP-politikere.

I en NTB-melding onsdag kveld er Ropstad spesielt oppbrakt over at KrF fremstilles som uansvarlige med hensyn til sikkerheten i Norge:

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevder at de øvrige regjeringspartiene ikke ivaretar sikkerheten til norske borgere, opplyses det i meldingen.

– Jeg respekterer at Frp er uenig i saken, men når det hevdes at vi ikke ivaretar sikkerheten til norske borgere, så reagerer jeg. Vi som har satt oss inn i saken, vet at sikkerhet er prioritert, sier KrF-lederen til NTB.

Partiet er innstilt på å jobbe for å finne gode løsninger i regjeringen, ifølge Ropstad.

– Sammen finner vi fire partiene gode og viktige løsninger for landet. Det er KrF innstilt på å gjøre fremover også, sier han. Med det  og signaliserer Ropstad at hans parti er innstilt å fortsette regjeringssamarbeidet, til tross for de uenigheter som nå er kommet så tydelig frem.

 

Kjøp Halvor Foslis nye bok her!

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂