Jimmie Åkesson (SD) mener en kravbasert integreringspolitikk er den eneste veien videre for Sverige.

Åkesson mener at en «ekstremt streng asyl- og innvandringspolitikk» nå har blitt helt nødvendig, siden alle de andre partiene i Riksdagen i alle år har gitt asylsøkere alt opp i hendene uten å kreve noe til gjengjeld.

– Nå har jeg vært partileder i 18 år, og innvandringsdebatten har ikke forandret seg noe som helst på alle de årene. Det kan ikke være slik at så fort du setter bena dine på svensk jord, så har du krav på alt mulig, sa Åkesson i SVTs «Agenda».

Jimmie Åkesson: – Venstresiden ser på eldreomsorg som språkopplæring for innvandrere

Åkesson sa at integreringsprosessen i Sverige i dag er myntet på at «så lenge vi får innvandrere i jobb, så blir alt bra».

– Alle snakker om hvilken fantastisk skole vi har i Sverige, hvilken fantastisk velferd osv. Kan det være slik at vi nå burde prøve noe annet enn det som har vist seg ikke å virke i flere tiår? Jeg mener at vi burde innføre en kravbasert integrasjonspolitikk som er knyttet opp mot det å få svensk statsborgerskap, sa Åkesson, og la til:

– De som ønsker å integrere seg og bli en del av det svenske samfunnet, skal få muligheten til det, men om man ikke ønsker dette, så kan man heller ikke vente å få et livslangt opphold på svenske skattebetaleres regning.

 


Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok og som e-bok.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.