Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson er ikke nådig i sin dom over det svenske multikulturelle eksperimentet.

«Multikulturalismens uttalte mål er å bryte ned og erstatte den eksisterende majoritetskulturen», skriver Åkesson på sin Facebook-side.

«I Sverige ser vi nå resultatet av multikulturalismen – vold, kriminalitet, utrygghet, splittelse og dermed enorme økonomiske kostnader», fortsetter han.

Åkesson feller en hard dom over tilstanden i dagens Sverige.

«Sverige er i dag et splittet land som ikke klarer å holde sammen. Folk lever ved siden av det svenske majoritetssamfunnet. De snakker ikke svensk og kommer ikke inn på arbeidsmarkedet. Mange barn fullfører ikke skolen, noe som vil føre til enda større forskjeller og problemer i samfunnet», skriver Sverigedemokraternas leder.

Åkesson vil stoppe bistand til land som ikke tar imot egne borgere etter avslag på asylsøknad

Han er heller ikke nådig overfor de rødgrønne, som han mener må ta skylden for at multikulturen i Sverige nå rammer de aller fleste svensker på en eller annen måte.

«Det vi ser i dag, er et mislykket multikulturelt eksperiment som på en eller annen måte rammer hele det svenske folket. De rødgrønne partiene vil ikke ta ansvar for at det flerkulturelle eksperimentet har mislykkes, selv om de bærer en svært stor del av skylden med sin urealistiske og uansvarlige innvandringspolitikk.»

«Det er mulig at de er fornøyd med det de har forårsaket, eller at fornektelse er en psykologisk forsvarsmekanisme de tar i bruk når innsikten om virkeligheten blir for tung å bære», tordner Åkesson.

Han bedyrer at kampen for igjen å kunne få leve i et Sverige slik det var før masseinnvandringen tok til, aldri vil slutte.

«Jeg og Sverigedemokraterna kommer imidlertid ikke til å slå oss til ro før Sverige er helt igjen og fellesskapet har funnet seg selv i hele samfunnet vårt, der alle jenter, kvinner, gutter og menn føler seg trygge i alle deler av samfunnet», avslutter Åkesson.

Kjøp billetter til boklansering i Oslo den 8. juni her! Vi får med Alf. R. Jacobsen på videolenke.

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.