Sverigedemokraternas leder, Jimmie Åkesson, advarer om at å få Sverige på rett kjøl igjen er en oppgave som vil ta tid og kreve mange forskjellige løsninger på mange forskjellige områder.

«Til sammen syv personer har blitt skutt i Stor-Stockholm de siste dagene. En 15 år gammel gutt og en 45 år gammel mann er døde, og ytterligere to personer behandles på sykehus etter en skyteepisode i Sør-Stockholm lørdag kveld, der over 20 skudd ble avfyrt.
Risikoen for at uskyldige skal bli skadet eller drept har økt. Volden er blitt grovere, og ifølge politiet er nå rundt 30 000 personer enten en del av eller har tilknytning til de kriminelle gjengene. Og i gjennomsnitt kommer det til tre personer hver dag. Situasjonen er svært alvorlig», skriver Åkesson på Facebook.

Han mener at det ikke er mulig å løse dette i løpet av kort tid.

«Vi må og skal sette en stopper for den hensynsløse og grove kriminaliteten vi ser i Sverige i dag. Altfor mange mennesker får i dag sin frihet begrenset av utrygghet i hverdagen. Folk blir beskutt, narkotika selges åpenlyst, kvinner er redde for å bli mishandlet og barnefamilier flytter hjemmefra. Det finnes dessverre ingen enkel løsning på dette, men vi må starte et sted», skriver Åkesson.

«Sammen med regjeringen gjennomfører vi historiske investeringer på området lov og orden. Der vi blant annet ønsker:
✅ Øke straffene for gjengkriminelle.
✅ Doble straffene for forbrytelser knyttet til kriminelle nettverk.
✅ Øke overvåkningen av kriminelle ved hjelp av hemmelige tvangsmidler.
✅ Innføre anonyme vitner.
✅ Innføre tidsbegrensede besøkssoner.

Åkesson: – Multikulturalismens uttalte mål er å bryte ned og erstatte den eksisterende majoritetskulturen

Åkesson innrømmer imidlertid at dette ikke vil være på langt nær nok.

«Men vi må gjøre enda mer. Det finnes dessverre ikke én rask løsning på de enorme problemene vi ser i samfunnet i dag. I stedet kreves det utallige tiltak på mange områder for å snu utviklingen og på sikt presse kriminaliteten tilbake og gjøre Sverige trygt igjen.
Det vil ta tid, men det finnes ingen alternativer, og hvert eneste skritt i riktig retning er viktig», skriver Sverigedemokraternas leder.

Han vil også sørge for at det ikke skal være en selvfølge å få svensk statsborgerskap, spesielt om man har løyet om sin bakgrunn, eller begått kriminalitet i landet.

«Svik og løgn skal aldri lønne seg.
Et svensk statsborgerskap skal ikke være noe du tar for gitt. Det kommer med plikter og rettigheter. Hvis du har begått en alvorlig forbrytelse, bestukket eller lurt en svensk statsborger, skal dette tilbakekalles. Hvis du har gitt mangelfulle opplysninger, holdt tilbake informasjon eller valgt den kriminelle løpebanen, må det få konsekvenser», tordner Åkesson.

Han mener at grunnloven må endres for at Sverige atter en gang kan bli bra igjen.

«Vi vil sammen med regjeringen sette ned en parlamentarisk grunnlovsutredning i nær fremtid, der ett av punktene gjelder statsborgerskap. Det er av ytterste viktighet at vi beskytter det svenske statsborgerskapet. Hvis du vil være en del av landet vårt, må du ta ansvar og gjøre det som kreves for å bli en del av majoritetssamfunnet og ikke velge den kriminelle veien.
Vi håper og tror at det skal være mulig å oppnå bred støtte i Riksdagen for denne viktige reformen. Sammen skal vi gjøre Sverige bra igjen.»

 

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»!


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.