Trump tror ikke at Biden kommer til å være Demokratenes kandidat i 2024. Han er ikke i stand til det. Alle kan se at noe er galt, sier Trump til Tucker Carlson.

Trump said, “Look, I watch him just like you do, and I think it’s almost inappropriate for me to say it. I don’t see how it’s possible. There’s something wrong. I saw his answer today on television about whether or not he was going to run to a very nice guy named Al Roker. You can’t get a softer question than that that was a long answer talking about the eggs and this and that. Look, I don’t think he can.”

Biden ble spurt om han kom til å være med og rulle påskeegg flere sesonger og svarer selvfølgelig både fire og fem ganger. Men så roter han det til og sier at han kommer til å legge eggene. Det fikk komikeren Stephen Colbert til å spørre om Biden er blitt en høne.

Vitser som dette var utenkelig før. Det er et svært dårlig tegn for Biden at han nå blir gjort til spott og spe av dem som pleide å være hans venner.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.