Elon Musk. Foto: AP Photo/Benjamin Fanjoy, File

I et nytt intervju innrømmer Twitter-eier Elon Musk at det ikke har vært verdens enkleste jobb å eie det sosiale mediet. Han utelukker ikke at han vil kvitte seg med det.

Det har vært mye turbulens og bråk i kjølvannet av at den fargerike milliardær og gründer Elon Musk overtok Twitter i oktober 2022. Nå innrømmer han selv at det har vært mer styr enn han hadde sett for seg.

–Det har ikke vært kjedelig, det har vært litt av en berg-og-dal-bane, sier Musk i et nytt intervju med BBC.

NTB melder om saken.

Ikke minst er Musk oppgitt over hvor mye jobb dette har ført med seg. Arbeidsmengden har, ifølge Musk, vært så stor at han noen ganger sover på kontoret sitt i lokalene til Twitter i San Francisco.

Han angrer likevel ikke på kjøpet, hevder han. Musk understreker at han mener det var riktig å kjøpe selskapet, men sier samtidig at han er villig til å selge selskapet om rett person dukker opp.

Det har skjedd store endringer med Twitter etter at Musk overtok. Ikke minst har det vært gjennomført kraftige nedbemanninger, i det Musk og andre oppfattet som en stab full av venstrevridde aktivister.

Selskapet har kuttet ned fra hele 8.000 ansatte i oktober i fjor, til kun rundt 1.500 i dag.

– Vi er nødt til å kutte i kostnadene, hvis ikke vil selskapet gå konkurs. Hvis hele skipet synker, så har ingen en jobb, sier han til kanalen.

Les også: 

Elon Musk krever «QAnon-sjamanen» Jacob Chansley løslatt etter nye 6. januar-opptak

Viktig bok! Bestill fra Document:

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Bestill også:

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.