Vesten har holdt frem internasjonal regelbasert orden som noe de forsvarer. Tiltalen mot Putin skal vise at de tar denne ordenen på alvor. På hjemmebane sier de «ingen er hevet over loven» og mener Trump. Men på hjemmebane betyr ordene det stikk motsatte: – Loven, det er vi.

Særlig USA har foretatt det som på amerikansk kalles «weaponization» av institusjonene og reglene. Særlig lov og rett. Alle amerikanere kan se at det ikke lenger hersker likhet for loven. Det er en helt annen lov som gjelder Demokratene og Trump-tilhengere. Hva Trump angår, er loven og politiet et våpen mot ham og hans tilhengere.

Det er blitt så ille at det ikke er mulig å dekke lovgivningen i et land som Russland uten å skjele til USA og tenke: Avstanden er blitt mindre. I noen tilfeller er det verre i USA. NTB kan uten å blunke skrive at noen av Oathkeepers risikerer tyve års fengsel for å ha vært innom Capitol Hill 6. januar.

Mediene har slått sine pjalter sammen med Demokratene og eliten, og brent sine broer. Det er ingen vei tilbake. De må stå løpet ut.

Trump må stilles for retten, han må ydmykes for en hel verden. Men dermed gjør Demokratene noe irreversibelt: De ødelegger den amerikanske rettsstaten. Setningen «ingen er hevet over loven» betyr i virkeligheten: Trump står utenfor loven.

Statsadvokat i Manhattan county, Soros-betalte Alvin Bragg, reduserte en stor del av de alvorlige forbrytelsene (felonies) til ikke så alvorlige – misdemeanors. Folk med åtte ran og overfall ble sluppet rett ut, helt til de myrdet noen. Demokratiske politikere som Bragg har blod på hendene.

Med Trump er det motsatt: Hans forseelse er så bagatellmessig at det utløser latter i det hele tatt å snakke om den som en forbrytelse. Obama og Hillary ble ilagt en bot på 325.000 dollar for feilaktig bruk av valgkampbidrag. Hillary ble ilagt en bot på en million dollar fordi hun betalte Christopher Steele for å lage en drittpakke om Trump. Hun ble ikke stilt for retten. Trump skal legges i lenker for 130.000 dollar.

Mediene og ekspertene ødelegger enhver troverdighet ved å ta denne saken på alvor. Tunge kriminelle går fri. Folk flykter fra New York. Men de skal ta Trump!

Norske medier og deres eksperter har gjort det lett for seg: De har sluttet å følge med og i stedet hengitt seg til en fantasifortelling. Dermed kan de fortelle seg selv den versjonen som passer best. Russigate har aldri gått hjem hos dem. De foretrekker å gjøre alt til en fortelling om skumle russere som innsatte Trump i Det hvite hus. Hvis noen sier det samme om Kina og Biden i 2020, går de amok.

Remember the Russia collusion delusion? The feds fabricated that long-running entertainment. Its result? To expose the senility of Special Counsel Robert Mueller, who declared under oath that he was unfamiliar with the organization Fusion GPS. Then the Democratic-controlled House impeached Trump not once but twice, first because he spoke to the president of Ukraine on the phone, then when some of his supporters gave themselves an impromptu self-guided tour of the Capitol on January 6, 2021. Various authorities were slavering over the prospect of inspecting Trump’s tax returns only to discover when they finally got their hands on six years worth—O sadness!—that there was nothing incriminating there.

Det er et nytt prinsipp i pressen at de kan si at fakta ikke betyr noe. Ikke historie heller. De omskriver historien etter behov. Alt er et stort , akkurat som i Orwells «1984».

Irak

Sist uke var det tyve år siden invasjonen av Irak. Den ble gjort mulig ved at Bush II skapte myten om at Saddam hadde et kjemisk-biologisk program som var fullt operativt. Det var det ikke. Saddam hadde lagt det ned for flere år siden. Han ville ikke bli angrepet.

Ingen ble stilt til ansvar. Da Seymour Hersh avslørte Abu Ghraib, ble det oppstyr. Noen av fotfolket ble stilt for retten, men ikke de som ga ordrene.

De samme mediene som den gang kritiserte amerikanske torturmetoder, hyller i dag den dype staten, overvåkingen, kontrollen og krigen. Hvem skulle trodd det var mulig?

Et behov for kontroll

Det er en sammenheng mellom forfølgelsen av Trump og utviklingen av USA til en sikkerhetsstat som har erklært halve befolkningen krig.

Norske medier synes det er fint. De ser ingen problemer.

Oath Keepers er blitt betraktet som svært viktig i planleggingen og gjennomføringen av angrepet. I den tredje rettssaken der gruppas medlemmer har stått i sentrum, ble fire personer mandag kjent skyldig i sammensvergelse for å få Kongressen til å bryte sammen. De risikerer opptil 20 års fengsel. (NTB 20. mars i forbindelse med at seks Oath Keepers ble dømt.)

Lov og rett gjelder ikke Oath Keepers.

Vi vet nå at det krydde av FBI-agenter og informanter i folkemengden utenfor Capitol Hill, og at de ansporet til vold der folkemassen var fredelig. Det hele kan ha vært en stor, planlagt operasjon for å kunne suspendere lov og rett og forfølge Trump-tilhengere til de var knust. Mange mennesker har fått sine liv knust.

At noe slikt i det hele tatt skulle være mulig, synes utrolig. Men dette er de samme myndighetene som betalte kineserne for å utvikle covid-19 og siden slapp vaksinene løs på verden – ved hjelp av tvang.

Hadde de respekt for menneskeliv? Eller så vi her noe helt nytt i vestlige samfunn? En stat som ofrer sine innbyggere.

Uten lov og rett

I seksjon ni i første paragraf i USAs forfatning står det at ingen skal dømmes uten lov og dom. Men det er dét man nå gjør med Trump. Akkurat som den britiske kronen kunne knuse et menneske, har Demokratene og deres medsammensvorne tiltatt seg retten til å dømme levende og døde.

Hele syklusen av forfølgelse av Trump peker mot at han stilles for en galge eller en mur.

– Han forsøker å innta offerrollen, sa Hjalmar Mjelde foraktelig.

Section nine of Article I of the Constitution says that “No Bill of Attainder or ex post facto Law shall be passed.” Bills of attainder were used and abused by the English crown to target specific people or groups of which it disapproved. If a person was “attainted,” his civil rights were forfeit. He became a pariah. His property could be seized, and he could face imprisonment or execution.

Tidligere FN-ambassadør og nasjonal sikkerhetsrådgiver John Bolton sier til The Telegraph at Republikanerne må kvitte seg med Trump en gang for alle. The Telegraph er helt med.

“Trump has literally no limits on what he’s capable of doing and I think we need to be very worried about that.

“The Republican Party has to cleanse itself of the damage Trump has done to it.

“This is really our responsibility. It’s not going to come from the liberal media. It’s not going to come from the Democrats. Republicans have to do this. And this is the moment we need to rise to.”

Rettferdiggjøringen av at lov og rett oppheves for en politiker som trolig vant i 2020, og som Demokratene har gjort alt for å knuse. Gjett hvem amerikanerne får sympati med.

We don’t acknowledge that we promulgate bills of attainder in this country, but that is essentially the judgment that has been pronounced against Donald Trump. It was the aim of Robert Mueller’s darkly farcical investigation, the purpose of Trump’s two impeachments, and the aim of the kangaroo court known as the House’s January 6 Select Committee, Liz Cheney (D-Georgetown) presiding. Her work there, she said, was to make sure that Donald Trump never got near the Oval Office again. I think it was only a rumor that Cheney had special copies of the Constitution printed with an addition to Article II providing her with a veto over who was allowed to be president of the United States.

Det er en symmetri mellom behandlingen av Trump og hans tilhengere på hjemmebane og politikken ute: Biden-regimet bryr seg ikke om lov og rett. Grensene er åpne, fentanylen flommer inn, sex-trafikken blomstrer, også med barn, samtidig som dragshow og porno for barneskolen er en invasjon av barns sinn.

Nordmenn burde være bekymret. Vi stilte opp for Biden-regimet og hjalp dem med å sprenge Nord Stream. Det var en avgjørelse Norge har tjent milliarder på. Russland vet det. De følger med.

Noen forbereder en stor regning til gangsterne i USA, og vi vil måtte være med på å betale en del av den.

 

Donald Trump, Regime Foe

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.