– Det er vanskelig å overdrive ondskapen i dette vaksineprogrammet, sier Diana West i et eksklusivt intervju med RAIR Foundation USA. – Vi er styrt av kriminelle mennesker av mørkeste slag.

Amerikansk forfatter og spaltist

Diana West – amerikansk samfunnsdebattant med nedslagsfelt i et bredt utvalg av medier, tidligere medarbeider i CNN, bestselgende forfatter og Yale-utdannet – mener at vaksinekampanjen for covid 19 bare var en tann i et gigantisk tannhjul som akselererer oss mot totalt tap av de friheter vi kjenner. Intervjuet er herlig fylt av antistatlig tankegods og «konspiratoriske» påstander – og noe er blitt tilbakevist av myndighetenes begunstigede «faktasjekkere», men erfaringen viser at autoriserte sannheter ofte ikke er annet enn et speilbilde av hva makthaverne ønsker vi skal tro – så vi lar det stå sin prøve. 

Ingen stiller spørsmål ved at du blir slått ihjel

– Jeg tror ikke det på noe tidspunkt i historien har vært så mange mørke krefter som har presset seg inn på vår eksistens, selv på mikronivå. Prosessen har vært en enorm utdannelse for meg. Nu prøver jeg å tydeliggjøre det faktum at vaksinen kommer til å slå deg ihjel. 

– Det er én ting å ha en fiende som prøver å drepe deg; det er noe helt annet å ha folk stående ved siden av deg som ikke engang vil spørre om det er et problem. 

68.000 ekstra døde 25–45-åringer

Offisielle tall viser at antall dødsfall har gjort et stort sprang i hele Europa i 2022. West viser til Edward Dowd, en BlackRock-varsler som publiserte en analyse av dødsfall i USA for siste del av 2021. Dowd oppdaget at det i millennium-kohorten, det vil si aldersgruppen 25 til 45, var 68.000 flere dødsfall enn forventet. For de over 65 var tallet 300.000. 

– Dette var en begivenhet på høyde med Vietnamkrigen for milennium-generasjonen i løpet av ti måneder. Og for 65+’erne var dette en begivenhet på størrelse med ellevte verdenskrig.

Død i stor skala, som i en stor krig

West erkjenner at ikke alle dødsfallene nødvendigvis skyldes vaksinasjon – det kan skjule seg selvmord, overdoser og medisinsk feilbehandling i tallene – men det vi ser er død i stor skala, som i en stor krig. 

– Og folk vil ikke erkjenne det. Det gjør meg fortvilet at det er så vanskelig å få våre medmennesker til å stille spørsmål ved det. Det er for det meste taust innen den politiske diskurs og i media. Men jeg kjenner mange mennesker som har lært på den harde måten, hvilket betyr at de ble skadet av skuddet.

Vaksinen blir stadig promotert for barna våre

For dem som stiller spørsmål ikke bare ved de eksperimentelle vaksinene, men ved hele covid 19-historien, ser West flere forklaringer. Noen ser det fortsatt som en isolert historie om en pandemi som oppsto i Kina.

– Men det er ikke like så viktig som hva folkehelsen og myndighetene gjorde for å ødelegge våre liv. Wuhan ødela ikke våre liv, det klarte vi selv fra innsiden. Vaksinen er biovåpenet. Og det faktum at den stadig blir promotert for barna våre er overveldende mørkt.

De vil ha et ettergivende og vaksinert militærvesen

West antyder også at hele covid-spillet har vært et grep for å ødelegge nasjonalstaten. 

– Det er en måte å eliminere uavhengige tenkere på, de som ikke vil injiseres blir ekskludert fra militæret og rettshåndhevelsen. Det vil sikre et ettergivende og vaksinert militærvesen.

Grafén

Spanske forskere ved La Quinta Columna har fokusert på tilstedeværelsen av grafén i vaksinen. 

– De ser på vaksinasjonen som et middel til å skape kretsløp i kroppen, som en måte å koble kroppen til internett på. Det er alle mulige slags ting i vaksineverktøykassen som kan drepe eller kontrollere deg.

Øyeblikk av håp

I vår nyere historie hadde vi et øyeblikk av håp. Da president Trump tiltrådte hadde han til hensikt å opprette en kommisjon for overvåkning av vaksinesikkerheten under ledelse av den utrettelige vaksineskeptikeren Robert F. Kennedy Jr.

– Trumps ønske var å åpne arkivene over vaksinens ydelse ved National Institutes of Health, men det skremte administrasjonen og pharma-folket; Bill Gates ble involvert for å stoppe kommisjonen. Den ville ha vært et viktig redskap for virkelig å bekjempe det jeg tror var en pandemi.

Trumps vilje til å gå mot strømmen

Ovenstående anekdote viser hvilken vilje Trump hadde til å gå mot strømmen og det farmasøytiske establishment og gjøre noe for almenheten. Men initiativet ble kvalt. 

– Jeg tror at en av Trump-tilhengernes største skuffelser er at han uttalte støtte til vaksinasjon. Det får en til å lure på om de har et slags grep også på ham.

Trumps kapitulasjon sammen med at lederne av nesten alle land i den vestlige verden tilsluttet seg vaksinetyranniet, er avslørende. 

Avslørende er også at Haitis president døde kort tid etter at han erklærte at det ikke ville bli noe covid-vaksineprogram i hans land – det samme gjelder mange afrikanske ledere. 

Bidens svar på president Jovenel Moïses død var å proklamere at en båtlast med vaksiner var på vei til Haiti. 

Løgnene kan fylle biblioteker

– Det er så mye manipulasjon og svindel. Løgnene vi er blitt fortalt kan fylle alle verdens biblioteker. Hvis noe når frem til mainstream media er det neppe sant, men de vil at du skal tro det av en eller annen grunn. Det er det samme med injeksjonsprogrammet. 

Mye av forræderiet kommer fra vår regjering. Jeg har underveis kjøpt mange av løgnene – uansett om det handler om CIA, FBI, 9/11 eller om manipulasjonen av vår patriotisme. 

De har manipulert oss gjennom media, frykt og våre håp om fred og velstand. Den grusomhet mennesker som oppnår makt utviser, er kontinuerlig og slutter aldri å sjokkere.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.