På Wall Street dumpes Moderna- og Pfizer-aksjer. Moderna er ned fra et toppnivå på nesten 500 dollar til 156 i skrivende stund. Pfizer er ned fra knapt 62 til 46, til tross for at de tjener rekordmange penger og later til å skulle fortsette med det.

En tidligere sjef i Blackrock, investeringsrådgiver Edward Dowd spår at Moderna vil gå i null og Pfizer under ti dollar pr. aksje. Idag jobber han for Symphonic Capital LLC som han selv har grunnlagt.

Sofistikert investor

Edward Dowd er en sofistikert investor. Han går ikke konvensjonelt til verks, han går bak tallene og trekker sine egne konklusjoner. Han så at dot com-boblen kom til å sprekke og handlet deretter. Da de fleste så sine porteføljer kollapse økte han sitt fond fra to til 14 milliarder dollar.

Dot com-kollapsen er ikke den eneste Dowd har navigert seg ut av. Da andre porteføljeforvaltere plasserte kundenes penger i høyt rangerte og lukrative boliglånssikrede verdipapirer, nølte Dowd. Han mente at de kunne være grovt overvurdert, og han fikk rett. En stor del av skylden lå hos ratingbyråer som Moody’s, Standard & Poor’s og Fitch.

Konspirasjonsteoretiker?

Nu har Dowd på ny slått alarm. Moderna og Pfizer er synkende skip, mener han, «men når jeg bruker mine ferdigheter som aksjeplukker på områder utenfor aksjemarkedet, kalles jeg en konspirasjonsteoretiker, men på Wall Street har de antennene ute».

– Jeg vil sammenligne med finanskrisen. Vi hadde ratingbyråer, kilder til tredjepartsverifisering som opprettholdt svindelen fordi pengene ble for store, institusjonene ble korrumpert og de ga trippel-A-rating som vi i ettertid vet ikke var trippel-A-vurderinger.

Idag står vi overfor en annen pålitelig tredjepart som vurderer medisinen vi putter inn i kroppen.

– US Food and Drug Administration (FDA) står for den pålitelige tredjepartsverifiseringen av farmasøytiske produkter. 50 prosent av budsjettet deres kommer fra farmasøytiske selskaper. De prøvde å hastegodkjenne uprøvde produkter med uprøvd teknologi. At det er blitt svindlet bevises av at FDA sammen med Pfizer, prøver å skjule de kliniske dataene.

– Det har nylig lekket ut at det var flere dødsfall i vaksinegruppen enn i placebogruppen. Det skulle ingenlunde medført legemiddelgodkjenning. Folk jeg kjenner innen bioteknologi-industrien er forferdet.

Dowd forventer global kollaps på finansmarkedet: – Jeg har sett bedriftssvindel under dot com-boomen, banksvindel under den store økonomiske resesjonen og svindel fra sentralbanker og regjeringer.

Medisinsk tyranni

– Den globale gjeldsboblen er på topp, vi er ved slutten, vi kommer til å se mange sprø ting i finansmarkedene, vi kommer til å se at kredittmarkedene går av hengslene, aksjemarkedene går av hengslene. Fed fikk en utsettelse – under dekke av covid var de i stand til å trykke 65 prosent mer penger for å holde det flytende, men nu er vi ved slutten.

– Fremveksten av global totalitarisme handler ikke bare om makt og profitt, myndighetene må kontrollere massene når økonomien kollapser og folket innser at de taper pensjoner og trygdeinntekter. Myndighetene har satt opp et system av medisinsk tyranni for å stagge opptøyene som kommer til å oppstå når dette går i oppløsning.

Dowd spår at Moderna vil gå konkurs når svindel knyttet til å skjule farene ved covid-vaksinen blir alment kjent, og han spår at Pfizer-aksjen vil legge seg under ti dollar. Dowd forklarer at «de smarte pengene» allerede har forlatt Moderna og snart vil de forlate Pfizer. Han ser for seg et skred av søksmål når forsikringsbransjen avdekker mengden dødsfall i kjølvannet av mRNA-vaksinene.

– Forsikringsselskapet OneAmerica sjokkerte verden ved å kunngjøre 40 prosents økning i ikke-covid-relaterte dødsfall blant yngre arbeidere. Etter det har flere forsikringsselskaper over hele verden sett det samme – massive økninger i ikke-covid-relaterte dødsfall. Og alt peker mot vaksinene som årsaken.

COVID-19 Driving Group Life Deaths Past 200-Year Event Levels: OneAmerica

– OneAmerica er ikke alene om å rapportere eksepsjonell økning i dødsraten blant arbeidsføre mennesker. Unum Insurance rapporterer opp 36 prosent, Lincoln National 57 prosent, Prudential 41 prosent, Reinsurance Group of America 21 prosent, Hartford 32 prosent, Met Life 24 prosent, Aegon – et nederlandsk forsikringsselskap – rapporterte sin amerikanske underavdeling opp 57 prosent i fjerde kvartal – i tredje kvartal opp 258 prosent.

«De klarer ikke å skjule likene»

– Dette har medført at aksjene i begravelsesbransjen går bedre enn børsen. Funeral Home-aksjer var opp 40 prosent mens S&P var opp 26 prosent – de begynte å akselerere i 2021 under utrullingen av vaksinene. Du trenger ikke være rakettforsker for å koble dette.

– Vaksineprodusentene ble innvilget nødbruksautorissjon, det betyr at de ikke kan holdes juridisk ansvarlig for dødsfall eller uønskede effekter av de eksperimentelle vaksinene, men svindel opphever beskyttelsen. Hvis Pfizers data viste økt dødelighet og de skjulte det for å motivere folk til å ta vaksinen, så kalles det svindel.

Dowd sammenligner idag US Food and Drug Administration med ratingbyråene under finanskrisen og mener hemmeligholdet av vaksinedataene beviser det.

– FDA er den betrodde tredjepart, akkurat som ratingbyråene var det. Leger og lokale myndigheter stoler på FDA som får 50 prosent av budsjettet fra farmasøytiske selskaper.

«Vi trenger varslere»

– Det var flere dødsfall i den vaksinerte gruppen enn i den uvaksinerte. FDA støtter bestrebelsene på ikke å frigi dataene som ville avdekke svindelen og oppheve beskyttelsen nødbruksautorisasjonen ga dem, og da er Moderna konkurs.

Vi trenger varslere, men uansett innsats fra vaksineprodusentene og FDA, klarer de ikke å skjule likene.

– Dødstallene burde ha gått ned etter at vaksinene ble rullet ut. Dette er den mest grove svindelen i nasjonens historie – og den er global. Jobben min er å ligge i forkant av nyhetene og å være leder. Når jeg bruker mine ferdigheter som aksjeplukker på områder utenfor aksjemarkedet, kalles jeg av mainstream media en konspirasjonsteoretiker, men på Wall Street har de antennene ute. Ingenting vil overbevise en sovende offentlighet mer enn røde aksjer eller kollaps.

Oppdatering: Fagbladet Gravplassen melder at Norge i uke 39 til og med uke 52 2021, har en økning på nesten 1600 døde, eller nesten 15 prosent sammenlignet med samme periode i 2020.

 

BitChute 

iHeart. Start på ca. 19.50 om du ønsker å få med deg innledningen, på 25.00 for å gå direkte til poenget

BitChute

Twitter

Les også:

Toppsjefen i Moderna selger seg ut og går under jorden

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.