Mislav Kolakusic, kroatisk medlem av Europaparlamentet, har harde ord å si om World Economic Forum og dets leder Klaus Schwab som denne uken har samlet milliardærer, politikere, lobbyister og verdens store selskaper i Davos, Sveits.

Kriger, pandemier, grønn omstilling

– Denne forsamlingen er den største trusselen mot rettsstaten, demokratiet og det frie markedet, hevder Kolakusic.

Deltagernes interesser står ifølge Kolakusic, over menneskehetens interesser. 

– Disse konspiratørene møtes i Davos hvor de klekker ut den agenda vi har bevidnet de siste tiårene; kriger, pandemier og den såkalt grønne omstillingen.

Ondskapens ideer

Det er i World Economic Forum at ondskapsfulle ideer klekkes ut. Senere blir detaljene utformet av media og politikere som de samme elitene eier. Resultatet av WEFs agenda er fattigdom – at milliarder av mennesker må lide mens globalistene beriker seg selv enormt. 

– De deltar ikke i demokratiske valg, men de styrer og finner det best at de velger seg selv, sa Kolakusic og la til at World Economic Forum er verdens ledende årsak til korrupsjon.

Korrupsjon

Pr. definisjon er Davos kilden til den mest omfattende korrupsjon i verden. 

– Det er stedet der de som sitter med tusenvis av milliarder av euro, møter dem som har politisk makt. Hvert år besøker dusinvis av statsoverhoder Davos for å få vite hva de har å utføre i det kommende år, forklarte Kolakusic.

Og Kolakusic er ikke i tvil om at de utfører ordrene. De er innsatt av Klaus Schwab: 

– Hadde det ikke vært for denne sekten hadde de heller ikke gjort noen politisk karriere.
 

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.