Tucker Carlson har klart noe helt unikt: Han artikulerer en innsikt som grasrota har hatt i årtier: CIA drepte John F. Kennedy og har siden styrt USA som de ville. Tucker kaller det permanent Washington.

Trump provoserte dem så voldsomt at de ble uforsiktige. De viste ansikt. Nå vet amerikanerne at deres mistanker stemmer: Dette er krefter som har tilranet seg demokratiet.

Man skal ha fulgt ganske godt med over lang tid for å få med seg disse skiftene. De går hus forbi norske medier. De lever i en verden der Orange Man Trump er inkarnasjonen av alt ondt.

Det gjør det vanskelig å snakke samen. Vi lever i parallelle univers. Når makthaverne og mediene merker at de mister kontrollen får de panikk.

Document og følgere må forstå den enorme oppgaven vi har påtatt oss. Sentrum er borte. Vi må skape et nytt.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.