Nattens Tucker var rystende: En bareier i Midtvesten blir angrepet bakfra og forsøkt kvalt. Han skyter i selvforsvar. Saken virket opplagt helt til en radikal statsadvokat fant ut at han skulle tiltales for drap. Da tar bareieren livet av seg. Han er ikke den første i det nye USA.

George Soros fant ut at han kunne dekonstruere USA mest effektivt ved å kjøpe seg statsadvokater som saboterer lov og orden innenfra. Tucker er den eneste i et mainstreammedium som tør å si dette offentlig. Newt Gingrich ble satt på plass da han forsøkte å si det samme.

Men Tucker har klart det utrolige: Ved å være langt fremme og hele tiden være synkron med begivenhetene, har han lykkes i å unnslippe dem som vil stoppe munnen på ham. Han er ikke usårlig, men han har oppnådd en status som gjør at de som forsøker, vil betale en høy pris.

Tucker har plassert seg der hvor det ikke finnes noen vei tilbake: Han må fortsette å si sannheten, og for dét er amerikanerne ham evig takknemlig.

Han henger bjella på katten: Hvorfor fordømmer ikke Pelosi, Schumer og anti-Trump-mediene angrepene på Lindsey Graham og Mitch McConnels hus? Taushet kan bare bety én ting: Samtykke.

Demokratene har slått inn på en vei som kan rive USA i filler. Vi hører ikke noe i norske medier, for de har vært på den veien lenge. Her behøver de ikke bruke vold, for alle er innenfor folden.