Når Tucker gikk på lufta, visste ikke ledelsen i Fox News hva han ville si. Men er ikke det hva journalistikk handler om? Ikke i den retning mediene har beveget seg. Selv ikke i Fox News. Tucker var deres mest produktive journalist, han laget tre ulike programmer og var USAs mest populære tv-journalist. Likevel rev de teppet vekk under bena hans. Hvorfor?

Fordi han forsøkte å være ærlig. Vanskeligere er det ikke, og dermed levde han på lånt tid. For de store mediene i USA – corporate media, som de kalles – vil ikke ha løse kanoner på dekk.

Det er bare i Norge mediene skryter av å være de beste og frieste i verden. I USA har det vært en lang og dyp dissonans i lengre tid.

Imperium eller republikk?

De to lot seg ikke forene i Romerriket. Republikken tapte.

USA står i samme situasjon. Forfatning og republikk eller imperium? Dagens regime streber etter total kontroll på hjemmebane. Det driver en erobringskrig mot sitt eget land, men er svakt utenrikspolitisk. Dette går norsk publikum hus forbi.

Biden-regimet importerer millioner av illegale og overfører dem til en sosialhjelp som er bedre enn den amerikanere får.

Men USAs status ute synker i samme takt som overdosedødsfall, human trafficking, slaveri, kriminalitet og lovløshet øker på hjemmebane.

Tucker forteller om da han fløy fra Peshawar til Dubai rett etter at Taliban falt. Flyet krasjet midt på natten i den arabiske ørken. Stewarden fra Pakistan Airlines sto forrest i flyet og sa: – Please be calm, everything is all right.

Bak ham hadde pilotene knust ruta og hoppet ned fra nesen på flyet. Tucker dro i spakene som åpnet sklia, men andre trodde på stewarden og ble sittende.

Hanne Tolg fortalte i dag at britene er staere og noen større stabeiser enn nordmenn. Når de får pålegg om å gjøre ditt eller datt, er de skeptiske og saboterer så godt de kan. Mens nordmenn gjerne overoppfyller.

Det gjelder også dansker, og i særdeleshet svensker. Sosialdemokratiet har primet oss til å bli lydige, og vi glemmer å stille spørsmål: Vil staten oss vel? Britene har en inngrodd skepsis.

At Norgesdemokratene og Konservativt ikke gjorde det bedre under kommunevalget, er egentlig et krisetegn. Folk har hatt to år på å våkne. INP overrasket, men det var på en sak som bærer norsk velstand: olje og gass.

Det pågår en revolusjon i vestlige land, ovenfra. Den halvdelen som er dens offer, er intetanende. Den har ikke forstått hva som foregår. Tucker: I det ene øyeblikk får du pålegg om ikke å røyke innendørs, så utendørs, og deretter blir du bedt om å ta en vaksine.

Har ikke folk sett sporene og i hvilken retning de går?

Motstykket til denne slavebindingen av sinnet er medienes entusiastiske omfavning av løgnene om Trump og Biden. De har pågått i så mange år at folk er blitt numne. De har enten slukt alle løgnene og internalisert dem – mange har et hat mot Trump som er frukten av hva mediene har sådd i syv år –, eller de reagerer ikke.

Vi lever i en farlig situasjon. Biden-regimet har erobret statsinstitusjonene og gjort dem til våpen. Det samme kan skje her.

Tucker sier at han har levd 35 år i Washington, men aldri sett noe så mørkt som dem som styrer USA i dag. De er hinsides hva man tidligere anså som mulig. De er i stand til alt.

Tucker tror ikke det blir Trump vs. Biden. Biden vil bli «avløst». Det finnes et utall scenarier for hva som kan skje.

Men at det smis renkespill i kulissene, kan vi være sikre på. De kan også omfatte attentat på Trump.

En annen meget dyktig kommentator, Michael Anton, sier eliten aldri vil tillate at Trump gjør comeback.

They Can’t Let Him Back In
Michael Anton

The people who really run the United States of America have made it clear that they can’t, and won’t, if they can help it, allow Donald Trump to be president again. In fact, they made this clear in 2020, in a series of public statements. Simply for quoting their words in an essay for The American Mind, I was mercilessly mocked and attacked. But they were quite clear. Trump won’t be president at noon, Jan. 20, 2021, even if we have to use the military to drag him out of there.

“Anti-Trump hysteria is in the final analysis not about Trump.”

If the regime felt that strongly back then, imagine how they feel now. But you don’t have to imagine. They tell you every day. Liz Cheney, Trump’s personal Javert, has said that the 45th president is literally the greatest threat facing America today—greater than China, than our crashing economy, than our unraveling civil society.

De som virkelig styrer USA, har gjort det klart at de ikke kan, og ikke vil, om de kan unngå det, tillate Donald Trump å bli president igjen. Faktisk gjorde de dette klart i 2020 gjennom en rekke offentlige uttalelser. Bare for å sitere deres ord i en artikkel for The American Mind, ble jeg nådeløst hånet og angrepet. Men de var helt tydelige. Trump vil ikke være president klokken tolv den 20. januar 2021, selv om vi må bruke militæret for å fjerne ham derfra.

«Hysteriet mot Trump handler i siste instans ikke om Trump». Hvis regimet følte så sterkt for det den gangen, forestill deg da hvordan de føler det nå. Men du trenger ikke å forestille deg det. De forteller deg det hver dag. Liz Cheney, Trumps personlige Javert, har sagt at den 45. presidenten bokstavelig talt er den største trusselen mot Amerika i dag – større enn Kina, vår ødelagte økonomi, vårt stadig mer avviklede sivilsamfunn.

Vi snakker om et massepsykologisk fenomen som berører USAs elite. Det er et betydelig element av irrasjonalitet i deres tanker og følelser. Derfor er det umulig å forutsi hvordan det ender.

Alt kan skje.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.