Verdens helseorganisasjon (WHO) foreslår en global pandemitraktat som effektivt gir WHO makt over suverene nasjoner ved pandemier eller andre trusler mot den almene helse, gjennom vidtgripende endringer i den internasjonale helseforskriften «Pandemic Treaty». 

WHO krever at nasjonene skal overføre beslutningsmyndighet som potensielt setter WHO i stand til å påtvinge medisinske prosedyrer på verdens befolkning.

Krig mot vår frihet

James Roguski kjører en opplysningskampanje om hva denne traktaten går ut på. Han hevder at WHO fører krig mot vår alles frihet.

I mai ifjor mislykkes et forsøk på å endre de internasjonale helseforskriftene etter at afrikanske land og det globale syd gjorde opprør mot at de rike nasjonene skulle frarøve dem beslutningsmyndighet. 

Mange afrikanske land protesterte sammen med Bangladesh, Russland, India, Kina, Syd-Afrika og Iran. Jair Bolsonaros Brasil truet med å forlate WHO om forslaget gikk igjennom. 

Verdens helsepoliti 

Hadde pandemitraktaten blitt vedtatt ville det opphøyet WHO til en slags verdens helsepoliti med tilnærmet ubegrensede fullmakter når WHO selv erklærer pandemi. 

WHO er i stor grad finansiert av farmasiselskaper og oligarker og mange frykter at de ikke representerer folkets interesser. Bill & Melinda Gates Foundation er en omtrent like stor bidragsyder som USA.

James Roguskis advarsler 

Her er en kortversjon av James Roguskis advarsler til verdens befolkning:

WHO forsøker en global maktovertagelse ved å søke å få sine 194 medlemsnasjoner til å vedta endringer i det internasjonale helsereglementet samt vedta en helt ny internasjonal avtale som vanligvis refereres til som «Pandemic Treaty».

De foreslåtte endringene vil gjøre WHOs proklamasjoner juridisk bindende istedenfor rådgivende anbefalinger. Med endringene vil det innføres globale digitale helsesertifikater, dramatisk økning av bevilgningene til WHO og gjøre det mulig å implementere regelverket uten å skjele til individets verdighet, menneskerettigheter og grunnleggende friheter.

Simpelt flertall blant de 194 medlemsnasjonene er alt som trenges for å vedta endringene i den eksisterende avtalen.

Disse endringene vil ikke gi dem som rammes, nemlig verdens befolkning, mulighet til innsigelser eller medbestemmelse.

Kampen ikke vunnet

WHO arbeider for overbevise de 194 medlemslandene om å vedta endringer i de internasjonale helseforskriftene samt en juridisk bindende pandemiavtale med potensiale til å slavebinde oss alle i et digitalt fengsel fullt av helsesertifikater og kontinuerlig overvåkning.

Om avtalene blir vedtatt vil de overføre helserelatert suverenitet til WHO, som med egne ord, vil kunne implementere regelverket uten respekt for menneskeverd, menneskerettigheter og grunnleggende friheter.

Neste deadline er neste WHA-møte i mai.

Kjepper i hjulene

En begjæring til den britiske regjeringen som krever folkeavstemning om eventuell  tilslutning til en pandemitraktat, har fått godt over de nødvendige 100.000 underskriftene som er krevet.
 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.