Vi må være forberedt på å forlate Verdens helseorganisasjon (World Health Organization, WHO) på grunn av deres planlagte pandemitraktat, hevder den britiske politikeren Nigel Farage. Dette melder GB News.

Verdens helseorganisasjon har gått ut over sitt ansvarsområde hvis den tvinger nasjoner til å stenge seg inne, mener Farage.

«WHO foreslår en pandemitraktat som vil være juridisk bindende for alle 194 medlemsland, og presser på for obligatoriske nedstengninger og vaksinasjoner. Jeg har slått meg sammen med Action on World Health for å kjempe imot».

Dette skriver Farage på Twitter/X.

Farage lover å ta et oppgjør med Verdens helseorganisasjon og deres «globale helseimperium» ved å slå seg sammen med en ny kampanjegruppe som har forpliktet seg til å reformere organisasjonen.

Til tross for at Nigel Farage har uttalt at WHO ble «grunnlagt på edle prinsipper», vil han støtte Action on World Health (AWH) for å «ta tilbake kontrollen» og presse organisasjonen til å «slutte å blande seg inn i folks liv».

Globalisering av norsk helsejus – med inngripende følger for individets frihet og Norges suverenitet

Kampopprop mot Norges tilslutning til WHOs «pandemi­traktat»

Advarer mot å gi WHO tilnærmet ubegrenset makt ved helsekriser

Den foreslåtte pandemitraktaten kan gi WHO omfattende internasjonale fullmakter til å gripe inn mot påståtte helsekriser.

Det er voksende motstand mot den planlagte pandemitraktaten i flere land. Avisen The Daily Telegraph rapporterer at heller ikke britiske myndigheter nå ser ut til å ville signere avtalen.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.