Senatet i Louisiana vedtok tirsdag enstemmig et lovforslag som vil hindre de tre ledende globalistiske organisasjonene i å utøve noen form for makt i og over delstaten.

Beskyttelse mot WHO, FN og WEF

Lovforslaget, SB 133, ble fremlagt for å sikre at globale organisasjoner som Verdens helseorganisasjon, FN og World Economic Forum ikke har eller skal ha noen jurisdiksjon i delstaten Louisiana. Det ble lagt frem i februar iår og er utarbeidet av senatorene Thomas A. Pressly, Valarie Hodges og Kathy Edmonston.

– Vi har vært vidne til et mareritt der hundretusener av amerikanere er skadet efter å ha tatt en vaksine de ble fortalt var «trygg og effektiv» efter «anbefalinger» og tvangsbestemmelser fra en organisasjon som WHO.

Nu er vi vidne til alvorlige langtidsbivirkninger og utallige dødsfall fordi «ekspertene» tok feil. Disse organisasjonene presset og tvang amerikanere til å ta medisinske beslutninger uten at det var gjort kliniske forsøk eller langtidsstudier, sier Valarie Hodges til Blaze Media.

Republikansk flertall 

Den 26. mars vedtok senatet i Louisiana lovforslaget. I teksten slås det fast at: 

– Ingen regel, forskrift, avgift, skatt, politikk eller mandat av noen art fra Verdens helseorganisasjon, FN eller World Economic Forum skal håndheves eller implementeres av delstaten Louisiana eller noen etat, avdeling, styre, kommisjon, politisk underavdeling, statlig enhet i delstaten, sogn, kommune eller annen politisk enhet.

Hodges mener det var viktig å handle nu som republikanerne både har guvernøren og flertall i den lovgivende forsamling i delstaten.

Virksom fra 1. august

Såfremt loven ratifiseres av guvernør Jeff Landry (R) vil den tre i kraft 1. august 2024.

Lovforslaget kommer parallelt med at Verdens helseorganisasjon efterlyser en internasjonal pandemitraktat som skal gi WHO overnasjonale fullmakter i tilfeller hvor samme organisasjon erklærer pandemier.

Internasjonal pandemiprotokoll

I en pressemelding uttaler Verdens helseorganisasjon at dens mål er å realisere «en internasjonal pandemiprotokoll» innen mai iår. Det er blitt advart mot at avtalen ikke beskytter sentrale menneskerettigheter.

Skulle WHO få igjennom denne traktaten vil SB 133 forhindre at den håndheves i Louisiana.

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.