Christian Tybring-Gjedde vil gi Stoltenberg Fredsprisen, men kanskje vi skulle døpe den om til Krigsprisen? Norske medier kan også skifte navn til Krigsropet og partiene kan forenes under navnet Krigspartiet.

Da følger vi i USAs fotspor.

Det har skjedd et stort skifte i USA. Demokratene som tradisjonelt har lent mot en soft holdning til Moskva og bruk av krig, har snudd 180 grader og er blitt aggressivt, både utenrikspolitisk og innenrikspolitisk. Særlig på den innenrikspolitiske front er forandringene revolusjonerende.

Norske politikere og medier later som ingenting. Når Stoltenberg snakker om viktigheten av det transatlantiske båndet, fordi vi bygger på demokrati og ytringsfrihet, burde han si noe om at Big Government og Big Tech sammen truer ytringsfriheten i Vesten. Men han sier ingenting og det sier meg at han er et talerør for Krigspartiet.

Han bør få Krigsprisen, ikke Fredsprisen.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.