Sam Brinton, skjermdump

Sam Brintons hårreisende historier om konverteringsterapi spilte en nøkkelrolle i å forby legitim praksis over hele nasjonen.

Document har skrevet om Sam Brinton tidligere, da Bidens ikke-binære “rakettforsker” ble anklaget for nok et tyveri.

Etter tyveriet av koffert nummer to, ble Brinton sendt i tvungen permisjon, men er nå sagt opp fra sin stilling ved Department of Energy.  Tyveriene var oppsiktsvekkende nok, men nå er det andre historier om kjernefysikeren som har versert på Internett en stund som vekker oppmerksomhet, og nå er bekreftet.

Medier overså disse historiene, skriver Brianna Lyman i The Daily Caller, noe som ikke burde overraske oss. Men det burde bekymre oss at The Department of Energy ikke sjekket bakgrunnen bedre til en tjenestemann som jobber i kontoret for atomenergi. I stedet er det Wayne Besen ved LHBTQ Nations som har stilt spørsmål ved Brintons tidligere hårreisende historier om å ha gjennomgått konverteringsterapi.

Brinton ble utnevnt av Biden administrasjonen i februar med full fanfare og ble den første gender-fluid – kjønnsflytende- personen som hadde en føderal lederrolle. The honeymoon varte ikke lenge og Brinton som en gang var et lyspunkt for presidentens mangfoldskvote er nå historie.

Is Sam Brinton’s story too good to be true? Besen questioned.

Wayne Besen ved LHBTQ Nation har lenge stilt spørsmål ved om Brintons tidligere påstander om å ha gjennomgått konverteringsterapi faktisk er sanne. En av historiene er at etter å ha «kommet ut av skapet» til foreldrene sine som 11-åring, slo faren ham i ansiktet og sendte ham til konverteringsterapi. Besen skrev følgende:

– Brinton sier at han deretter ble sendt til en grusom og sadistisk Florida-konverteringsterapeut, som han så i to eller tre år [Brintons tidslinje endres med jevne mellomrom avhengig av hvem han blir intervjuet av]. Brinton hevder at terapeuten brukte aversjonsterapi, som inkluderte økter der han ble torturert med ekstrem varme, is og nåler.

Besen snakket med Brinton og han ville ikke gi ham detaljer om terapeutens navn eller stedet der den påståtte konverteringsterapien skjedde:

– Hvorfor var Sam Brinton den eneste overlevende av konverteringsterapi jeg har møtt siden 1998 som nektet å svare på disse spørsmålene? Ikke bare har alle andre offer gitt denne informasjonen frivillig, men de var ivrige etter å slå tilbake og legge ned sin egen terapeut eller ex-gay minister.

NBC News Tim Fitzsimmons skrev en historie som forteller Brintons forferdelige historie, men bare delvis, og mangler flere detaljer om hvor eller når hendelsen skal ha skjedd.

The Daily Caller kontaktet flere medier inkludert NBC News; The New York Times, som publiserte en op-ed av Brinton; NPRs Leila Fadel og Refinery29s Kasandra Brabaw, for å spørre hvordan journalistene bekreftet Brintons påstander før publisering. De har ikke mottatt svar fra noen av dem.

Dr. Joseph Nicolosi Jr. er terapeut og grunnlegger av Reintegrative Therapy Association, har uttalt at han advarte om Brintons stadig skiftende historie om overgrep han angivelig gjennomgikk i konverteringsterapi.

– Ingen brydde seg, så Brintons vitnesbyrd om hans påståtte erfaring spilte en nøkkelrolle i å forby legitim praksis over hele nasjonen, sa Nicolosi.

Bakgrunnssjekk kan være grundig undersøkende innen mange stillinger i USA. To ganger har jeg måtte tatt løgndetektor-test, mens alt du har foretatt deg i hele ditt liv blir satt under lupen. En gang ble til og med naboene mine intervjuet. At USAs Departement of Energi, Office of Nuclear Energy, ikke sjekket bakgrunnen til Brinton bedre, er mer skremmende enn at medier ikke gjorde det. Det er forventet.

Men i Bidens USA sier vi; you can’t make stuff up. Det har Sam Brinton nå fått erfare.

nbsp;

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.