Tirsdag er det omvalg i Georgia og NRK skriver at tidligere president Barack Obama torsdag besøkte Georgia for å oppfordre demokratiske velgere til å stemme på senator Raphael Warnock i senatsvalget.

– Det er allerede avgitt 1,4 millioner forhåndsstemmer. Omvalget tirsdag arrangeres fordi verken demokraten Warnock eller utfordreren, republikaneren Herschel Walker, fikk over 50 prosent av stemmene.

På folkemøtet torsdag fortsatte de to demokratene kritikken av Walker som inkompetent og løgnaktig, skriver statskanalen, som løper Obamas ærend ved å sitere hvert ord han sier som sannhet og kloke ord. For sier Barack Obama til venstrevridde medier «Jump» spør de «How High

Men løgnene til Walker er faktisk skandaløse og for første gang er jeg i tvil om det var riktig av meg å støtte ham. Warnock har jo sine skjeletter i skapet, men Walkers historie får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg og jeg begynner å tro han vil bli en fare for demokratiet skulle han vinne et senatsete for Georgia.  Den tidligere fotballstjernen hadde nemlig en gang hevdet at han lot Obama vinne i basketball, men senere innrømmet at han aldri hadde møtt ham.

Obama, Warnock NTB og NRK er alle enige at slike ledere kan vi ikke ha:

– Når man gang på gang serverer åpenbare løgner, sier det noe om hva slags menneske du er, og hva slags leder du ville være hvis du var valgt inn i USAs senat, sa Obama. (NTB-NRK)

Walker har vist også sagt noen tullete ting om varulver og vampyrer og nå er jeg redd han kan slippe dem løs på oss skulle han vinne gjenvalget. Vi så nemlig nettopp den fantastiske filmen Troll, og lever de i norske fjell er det helt sikkert varulver og vampyrer i Georgia.

Barack Hussain Obama, fredsprisvinneren og president i 8 år vet jo alt om hva slags leder som må til både i Senatet og Det hvite hus. Heldigvis for han, fortalte han bare noen få hvite løgner mens han var president som blekner i forhold til Walkers skamløse bedrageri. Er det lov å si hvit løgn?

Jeg husker så godt på slutten av hans presidentskap hvor han skrøt av at i de siste åtte årene hadde ingen utenlandsk terrororganisasjon utført et angrep på amerikansk jord som var planlagt fra utlandet. Kanskje Obama var trøtt etter å ha jobbet så hardt i åtte år, spesielt for det svarte samfunnet, og glemte terrorangrepet i Fort Hood, Texas da Nidal Hasan drepte 14 soldater mens han ropte allahu akbar og viste seg å være i direkte kontakt med Al Qaidas terrorleder Anwar al-Awlaki.

Eller angrepet i Garland, Texas mot et samfunnshus som var vert for en Muhammed-tegneseriekonkurranse som IS tok på seg ansvaret for. Så var det San Bernardino-angrepet, Boston Marathon-angrepet og et angrep i Little Rock, Arkansas i 2009 da Abdulhakim Mujahid Muhammed skjøt to soldater på en militær rekrutteringsstasjon. Muhammed hadde også bånd til al-Qaida. Sist, men ikke minst var det Pulse Nightclub som er kjent som det verste terrorangrepet etter 9/11 – da «noen gjorde noe».

Når man gang på gang serverer åpenbare løgner er det vanskelig å slutte og det var den gangen Obama påsto at de ikke har hatt en stor skandale i hans administrasjon. På en måte løy han ikke for han har hatt flere store skandaler i administrasjonen og for å nevne noen var det Operation Fast and Furious, IRS-skandalen som var målrettet mot Tea Party-organisasjoner, og hans egen utenriksminister Hillary Clintons e-post skandale.

Så var det Benghazi, en kjempeskandale gravd ned i ørkesanden i Libya og Obama og Clinton satte skylden på en YouTube-video og ikke en terrorhandling. Faktisk har Obamas gjennom to embetsperioder vært rask til å avfeie klare terrorhandlinger – ved å bruke setninger som «vold på arbeidsplassen» og hans henvisning til den Islamske Stat som et JV-team (junior varsity).

Forresten, det stemmer jo at han var rask til å avfeie klare terrorhandlinger, så da sa han jo sannheten at ingen angrep skjedde under hans vakt.

Heldigvis sa han aldri noe om varulver og vampyrer. (Mer om valget i morgen …)




Washington Post catalogues the biggest lies Obama ever told – TheBlaze

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.