NRKs Asia-korrespondent Philip Lote kunne tirsdag morgen fortelle publikum hvordan kommunistpartiet kunne overvinne pandemien: ved at gamle ble vaksinert. Årsaken til problemene i Kina er de strenge karantenereglene. De kan lempes på hvis smitteandelen økes, mener Lote.

Lote nevnte at det har vært motstand blant eldre mot å la seg vaksinere. Han glemmer å spørre hvorfor. Han glemmer også å spørre om høyere vaksineandel vil hindre smittespredning. Lote tar ting for gitt og avslører dermed hvordan det ser ut i hodet til NRK-reportere: De er mer kinesiske enn Kina, men med den selvfølgelige bedrevitende holdningen som moderne vestlige har.

Hvorfor er eldre skeptiske til å la seg vaksinere? Fordi de husker Mao. Historiens største massemorder har etterlatt dype spor hos dem som erfarte hans metoder. Kineserne stoler ikke på det som kommer fra myndighetene.

Lote tar for gitt at vaksinerte ikke smitter. NRK er så inngrodd og nedsnødd at de ikke har fått med seg at vaksinerte smitter og blir smittet. Selv Pfizer har innrømmet dette offentlig. Men NRK har ikke fått det med seg.

Vi ser hvordan NRKs propaganda slår tilbake på dem. De er forvalteren av det offisielle narrativet om covid og vaksiner og er så ureflekterte at deres korrespondent gir råd om hvordan de skal få bukt med protestene: ved å vaksinere eldre. Siden mange av dem ikke ønsker det, må vi anta at vaksineringen blir gjennomført med tvang.

Når alle er vaksinert, kan man lette på restriksjonene.

Da har ikke kineserne noen grunn til å protestere lenger. Voila!

Og by the way: Lote mente at kineserne ville ha bedre nytte av vestlige vaksiner enn av sine egne. Vestlige vaksiner er mer effektive, tror NRK.

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som e-bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.