Joe Biden annonserer at USA skal opprette et nytt fond for å takle både klima, likestilling for alle kjønnsidentiteter og utfallslikhet samtidig.

Navnet på fondet er «The Climate Gender Equity Fund», en tittel som nesten ikke kunne vært mer woke.

Ved å bruke ordet «gender», som betyr kjønnsidentitet, inkluderer man LGBTQ+-gjengen.

I stedet for å fokusere på likebehandling (equality) bruker man begrepet utfallslikhet (equity). Uansett innsats, kunnskap og intelligens skal alle lande på samme nivå.

Denne kommunistiske tankegangen betyr at man like gjerne kan droppe utdannelse og arbeidsmoral. Alle skal uansett få samme belønning.

Fondet skal utnytte bidrag fra privat sektor for å gi kvinnelige klimaledere tekniske ferdigheter, nettverk og kapital for å utvikle og skalere klimaløsninger, ifølge en uttalelse fra Det hvite hus.

USAID og Amazon skal åpne finansieringen av det nye fondet, og skyter inn 3 millioner dollar hver, skriver Breitbart.

Amazon sier programmet vil ha et «globalt fokus» og at det vil «hjelpe kvinner med å få tilgang til nettverkene og de tekniske ferdighetene de trenger for å akselerere utviklingen av klimaendringens teknologier».

Selvsagt har Amazon en visepresident for bærekraft, Kara Hurst, som uttaler:

– Som et viktig skritt i å løse klimaendringene, må vi ta tak i kjønnsforskjellene som vedvarer i klimafinansiering, og sikre at kvinnelige gründere har en lik plass ved bordet og tilgang til finansieringen, nettverkene og den tekniske støtten de trenger for å skalere klimaløsninger.

– Vi er stolte av å samarbeide med USAID og Biden-administrasjonen for å hjelpe til med å skalere kvinneledede klimaløsninger globalt.

6 millioner dollar er et helt ubetydelig beløp, nesten ikke verdt å beskrive som en dråpe i havet engang. Det er derfor mulig å oppfatte dette tiltaket som et gyllent eksempel på nok en sykdom som preger woke-mafiaen: Ren «virtue signalling», eller godhetsposering.

I august lanserte Biden-regimet en klimainnsats på hele 430 milliarder dollar. Da ble den massive pengetrykkingen erklært som et viktig tiltak for å bekjempe inflasjonen ved angivelig å ramme de rike.

– Vi kutter i underskudd for å bekjempe inflasjonen ved å la de velstående og store selskapene endelig betale sin rettferdige del, sa Biden den gangen.

386 milliarder dollar gikk til «grønne» subsidier og skattereduksjoner, noe som i stor grad er en direkte overførsel av milliarder av dollar fra vanlige skattebetalere til styrtrike bedrifter eid av milliardærer som selvsagt utnytter statlige subsidier basert på klimapolitikk.

Siden har inflasjonen i USA kun vokst, merkelig nok.

Les også:

Støre: – At Norge er et rikt land, det forplikterVi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.