En gang styrte Storbritannia India. Nå er rollene byttet om: En søkkrik inder styrer Storbritannia. Det er et symbol på at Storbritannia lar seg kolonisere av folk fra MENA-landene og lar seg underkaste globalistiske krefter.

Britene har alltid hatt sans for stil. Nå er det en «pen» inder med en formue på 720 millioner pund – dobbelt så mye som Charles III, som tar over.  Sunak er koordinert med Davos og the Great Reset. Man kan si at Remainers vant omkampen om Brexit.

Kona til Sunak, Akshata Murthy, er datter at Indias rikeste. Vi snakker her om superrike, i verdensklasse. Derfor tok det seg dårlig ut at hun snek seg unna å betale skatt til Storbritannia i ni år.

Britisk finansminister i dobbeltmoralsk trøbbel

For britene er det et tegn på at hun ikke føler noen lojalitet til Storbritannia. Spørsmålet er om hennes ektemann er stort bedre. Han snakker nå om nedskjæringer og næring etter tæring.

Storbritannia ligner en bananrepublikk. Boris Johnson viste seg å være fake. Liz Truss ville føre Thatcher-politikk, men spilte kortene sine dårlig.

Den globale eliten kunne overta. Selv de konservative partimedlemmene fikk ikke et ord med i laget denne gang.

Storbritannia gikk i graven med Elizabeth II.

 

 

 

 
Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.