Stacey Abrams (D) er guvernørkandidat i delstaten Georgia. Hun sa i et TV-intervju at enklere tilgang til aborter kan være en måte å bekjempe USAs skadelige inflasjon.

Uttalelsen skaper sterke reaksjoner fra Republikanere.

Abrams ble stilt et spørsmål under sendingen Morning Joe i MSNBC, om hun trodde abortsaken var like betydningsfull i kommende mellomvalg som inflasjonen, skriver Breitbart.

Svaret hennes var følgende.

– La oss være tydelige. Å ha barn er grunnen til at du er bekymret for prisen på bensin. Det er derfor du er bekymret for hvor mye mat koster. For kvinner er ikke dette et problem man kan redusere. Du kan ikke skille det å bli tvunget til å bære en uønsket graviditet fra de økonomiske realitetene ved å få et barn.

Abrams er mest kjent for sine evigvarende påstander om å ha blitt utsatt for valgfusk i forrige guvernørvalg. Påstander om valgfusk er selvsagt akseptert, siden hun representerer Demokratene.

Nå stiller hun nok en gang som guvernørkandidat, mot sin nemesis Brian Kemp (R), som hun ble slått av i 2018 (på grunn av valgjukset, ifølge Abrams).

Hun nevnte en rekke tiltak en guvernør kan ty til for å redusere inflasjonen.

– En guvernør kan fokusere på boligprisene. En guvernør kan dekke kostnadene ved utdanning. En guvernør kan putte penger i lommene til hardtarbeidende borgere i Georgia, i stedet for å gi skattekutt til de velstående. Det er det jeg snakker om på min turné, sa Abrams.

Så returnerte hun til abortspørsmålet.

USA har avskaffet likhet for loven

Hennes motstander Kemp er en uttalt abortmotstander, og signerte i 2019 Georgias nye abortlov som forbyr abort etter uke seks, med noen unntak. Loven ble gjeldene etter at Høyesterett forkastet Roe vs. Wade tidligere i år.

Guvernøren svarte på Abrams’ kommentarer med en liste over løsninger på inflasjonsproblemet. Flere av hans forslag var rettet mot reduserte skatter.

Rick Scott (R) er en senator som representerer Florida. Han beskrev Abrams uttalelser som «barbariske».

Under pandemien fikk barn beskjed om å vaksinere seg for å ikke drepe bestemor. Nå foreslår Abrams å drepe barna før de er født, slik at man unngår å bli så hardt rammet av en inflasjon som er politikerskapt av hennes eget parti, gjennom massiv pengetrykking, nedstengning av samfunnet og et hodeløst fokus på det grønne skiftet.

Dette er altså Demokratenes ønskede «godhet» ifølge hovedstrømsmediene.

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.