Den som har sett noe av den gamle Sørstatsrasismen i USA  vet at den var virkelig og har ubehagelige minner. Se en film som In the Heat of the Night med Sidney Poitier. Men nå har USA bykset inn i en ny rasisme og den er rettet mot hvite. Norske medier fortier alt som skjer i USA. De vil ikke ødelegge den liberale idyllen. Hvis noe negativt skjer vil de skylde alt på Trump og MAGA.

Her legger de en moralsk felle for publikum og retter falske anklager mot mennesker for noe de selv har gjort. En stor brøde.

Øksa de bruker er blitt sløv, de må derfor slipe den opp med enda sterkere anklager. Det gjør de i USA med rasisme. Vi hører at hvite i USA er ved å reagere og at spenningene mellom rasene øker. Det uhyggelige er at dette ikke er personer som tildelcigvis har fått jobb og vil bli luket ut. Det blir flere av dem, hatefulle angrep blir flere og verre. Selskapet som eier MSNBC, Comast, vet godt hva de gjør. De styrer USA mot rasekrig.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.