Mediene er blitt selve storyen i USA, enten det er sosiale medier, eller de gamle. Det faller sjelden ut til medienes fordel.

En reporter for MSNBC, Ali Velshi, står og sier at det er forholdsvis rolig i Minneapolis, alt mens bygninger står i brann bak ham. Han går over til å kalle det en protest mot mot urettferdighet og at man ikke bør henge seg for mye opp i de som bruker vold. Han går over til å snakke på vegne av «byen» som føler

«I want to be clear on how I characterize this. This is mostly a protest. It is not, generally speaking, unruly but fires have been started and this crowd is relishing that,» Velshi told Williams. «There is a deep sense of grievance and complaint here, and that is the thing. That when you discount people who are doing things to public property that they shouldn’t be doing, it does have to be understood that this city has got, for the last several years, an issue with police, and it’s got a real sense of the deep sense of grievance of inequality.»

Men det er ikke det verste.

På CNN og MSNBC fremstiller kommentatorer og ankere det som at ingenting skjer med hvite som protesterer, slik som de som protesterer mot guvernør Gretchen Whitmer i Michigan. Da er politiet helt avslappet. Men når svarte reagerer på at en svart er drept, da rykker politiet ut med tåregass og i full styrke.

Det er med andre ord rasisme både «foran» og «bak». Uansett hva som skjer så er det hvites skyld. Svarte har derfor dobbelt rett til å brenne ned byen. Det er resonnementet til anti-Trump-mediene.

De har kommentatorer i studio som lever av å skylde på hvite. Det er en utstudert rasisme i virksomhet og den forgifter sinnet til mennesker som ikke har mye å stå i mot med. Selv har de som slynger ut hatet sitt på det tørre. De risikerer ingenting.

Men det verste er at de polariserer USA og øker motsetningene langs raselinjer. De motsetningene som USA trodde de hadde lagt bak seg, blusser nå opp igjen for de «de gode liberalerne» ser seg tjent med en slik story. Det er deres måte å nedkjempe Trump på. At de benytter rasismens metoder og verktøy affiserer dem ikke i det hele tatt.

Heller ikke at de lyver.

Tucker sier at hvite politimenn er de som skyter færrest svarte. Ikke-hvite politimenn skyter flere. Det er heller ikke svarte som har størst risiko for å bli skutt av politiet. Det er hvite.

Men venstresiden benytter sjablongene fra 60-tallet og heller bensin på bålet.

Det er deres metode og den virker.

Forhåndsbestill Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.