Hovedstrømsmediene skyr intet middel for å sverte politikere som har sjanse for å vinne valg for høyrefløyen, dvs en mer nasjonal politikk. Jo, mer seriøse, jo hardere skyts bruker de. Nå er det Italias nye politiske stjerne Giorgia Meloni som dyppes i kloakken.

Berlingske Tidende unnser seg ikke for å insinuere at hun spredte voldtektsvideoen for å sverte innvandrere og fordi den var halvpornografisk.

Avisens Sydeuropa-korrespondent, Martin Tønner, rekker å fyre av en rekke insinuasjoner som legger seg som en renneløkke om Melonis hals.

Forbrydelsen passer perfekt ind i Giorgia Melonis dystre fortælling:

Italien er et lovløst land, hvor hvide kvinder risikerer at blive voldtaget af afrikanske asylansøgere ved højlys dag. Og kun hun kan sikre lov og orden.

Men giver det den højrenationale leder ret til at dele en video af overgrebet, og er det overhovedet lovligt?

Første setning avslører Tønners hensigt: Hun ønsket voldtektsvideon velkommen. Den passer inn i hennes krav. Neste skritt er at han gjengir hvordan hun ønsker å bruke den. Det er rent karaktermord. Det spesielle med journalister av Tønners type er at de tror de representerer offentlig moral.

Han spør hvem som har gitt Meloni rett til å dele videoen! Det var slik myndighetene i Sovjetunionen ordla seg: Hvem ga deg rett til å stille spørsmål? Så langt er vi kommet at en journalist forsøker å mistenkeliggjøre en politikers rett til å ta opp at en kvinne voldtas på offentlig sted på høylys dag.

Danske medier og danske politikere liker å tro at de er mer tolerante enn sine svenske kolleger. Men Tønner er like svinsk som sine svenske kolleger. Han neglisjerer den opplagte problemstilling: En kvinne reagerer på et en kvinne voldtas offentlig. Holder ikke det? Åpenbart ikke.

En valgkamp med fokus på migration og kriminalitet vil give hende yderligere vind i sejlene.

Og venstrefløjens rasende beskyldninger mod Meloni for at udvise en selv for italiensk politik usædvanlig grad af kynisme preller foreløbig af.

Hun nægter at undskylde sin deling af videoen.

Tønner vil at hun skal unnskylde at hun delte videoen! Dette er en type sjåvinisme og kvinneforakt som kommer tilbake i den islamofile pressens kjølvann.

Det er noe motbydelig over Tønners omfavnelse av voldtektsmannen, for det er indirekte  det han gjør når han setter Melnis motiv i anførselstegn: »i solidaritet med offeret«. Han gjør voldtektsmannen til offer. Det gjør også sosialistene.

Samtidig vælter kritikken ned over Meloni fra politisk hold.

»Det er som at voldtage hende én gang til. Ville de, som har postet og viderebragt videoen, gøre det, hvis offeret var deres søster eller mor,« spørger Piacenzas socialdemokratiske borgmester, Katia Tarasconi.

Valeria Fedeli, der er senator og ligeledes valgt for Partito Democratico, retter en anklagende pegefinger direkte mod Meloni.

»Hvordan kan en kvinde, der går efter premierministerposten, synke så dybt og til et så barbarisk niveau for at rage et par stemmer til sig,« tordner hun.

Men tiden er forbi der slike angrep ble tatt for god fisk. Det er Det demokratiske parti som er på parti med barbarene. Og Berlingske.

Myndighetene har satt i gang granskning av delingen av videoen. De er på samme side som venstrefløyen: Man vil mørklegge lovløshet og barbari. Borgerne er overlatt til seg selv.

 

https://www.berlingske.dk/europa/toppolitiker-sendte-knus-og-delte-video-af-voldtaegten-hvad-hvis-offeret

 

 

 

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.