20 oktober 2016 sa NRK-sjefen etter anklagene om ubalansert Trump-dekning:

«Jeg brenner veldig for at vi skal følge publisistiske og redaksjonelle verdier, få fram ulike syn, men vi har også et demokratisk oppdrag. Da er det noen grenser når vi også skal vise hva som er rett og galt.»

Da oppfordrer jeg NRK og resten av dere i media Norge om å publisere den oppsiktsvekkende nyheten at datteren til Joe Biden ble hyperseksualisert etter å blant annet ha dusjet med sin far da hun var ung jente. Eller er det kanskje ok i den hypersekusaliserte venstrevridde verden?

Men dere kommer ikke til å gjøre det, fordi dere jobber ikke med å gi nordmenn balanserte nyheter. Dere har en agenda og det dere holder på med er et svik mot det norske folk som grenser til det kriminelle. Og tafatte politikere gjør ingenting for de har samme agenda. Jeg gremmes over å være norsk. Ikke for at jeg er den vanlige kvinnen i gata men for at mine landsmenn og kvinner har vært så uheldige å blitt tildelt et media, politikere og en elite som styrer Norge i senk, og som indoktrinerer Ola og Kari Nordmann daglig med propaganda for å kontrollere befolkningen. Og glem «Nå er det de vanlige folk tur», den største løgnen i en valgkamp noensinne.

I stedet for å skrive om Ashley Biden, eller Hunter for den saks skyld vil dere skriver en oppdatering om Bidens katt Willow, som CNN  gjorde i går. Samme dag som nye opplysninger om Bidens datter kom ut. Og som NRK gjorde i januar, under en av den mest destruktive president USA har sett maken til.  Det er så patetisk at jeg har lyst til å gråte. Og Willow har visst privilegier skriver CNN. Det er det vist ikke bare katten som har.

Om Ashley Bidens dagbok rapport av Daily Mail. Og hadde det vært Trump hadde dere ikke brydd dere om det var «tabloiden» Daily Mail.

En kvinne fra Florida ved navn Aimee Harris er under etterforskning av FBI for å ha solgt Ashley Bidens dagbok etter at presidentens datter etterlot den på et «halfway house».

Det er vel Biden som burde være under etterforskning for pedofili.

Presidentens datter skrev at hun var «hyperseksualisert [i] ung alder», hun beskriver hennes kroniske narkotikamisbruk, forhold utenfor ekteskapet hennes, hvordan økonomien hennes var «helt nede» og hvordan hun fikk Joe til å gråte av bekymring over henne i forkant av en demokratisk primærdebatt.

Dagboken viser også at Ashley kan ha brukt narkotika mens hun hjalp til med president kampanjen for faren i 2019.

«Jeg har alltid vært guttegal,» skrev hun. ‘Hyperseksualisert i ung alder … Jeg husker at jeg ble seksualisert med [et familiemedlem]; Jeg husker at jeg hadde sex med venner i ung alder; dusjer med faren min (sannsynligvis ikke passende).’

Nå kan vi vel kanskje forstå hvorfor Biden har en forkjærlighet for å klå på unge jenter, noe som også ble feid under teppet av medie Norge. Og for ikke å snakke om #metoo skandalene hans. Kanskje dere burde ta dere tid til å lese alle gangene  Joe Biden har blitt anklaget for å opptre upassende mot kvinner og jenter. Som Insider skrev om i 2020:

Åtte kvinner har påstått at Biden enten tok på dem på en upassende eller krenkende måter som gjorde de ukomfortable.

En av disse kvinnene, Tara Reade, hevder at Biden overfalt henne seksuelt i 1993. Biden har utvetydig benektet at han har overfalt eller trakassert Reade.

Biden har også blitt kritisert for gjentatte ganger å kommentere det fysiske utseendet til kvinner og for å nekte å eksplisitt be om unnskyldning for oppførselen sin.

Det demokratiske oppdraget NRK og resten av media i Norge og grensene for når dere skal vise hva som er rett og galt, gjelder tydeligvis ikke for Joe Biden og hans familie, av de mest dysfunkjonelle og korrupte presidentfamiler i USAs historie.

Etter å ha lest Ashley Bidens historie, får dette bildet av Biden og han datter en helt ny mening. Creepy er en underdrivelse.

 


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.