Tucker Carlson hadde i natt et innslag som kommer til å ryste Amerika: Joe Biden har allerede et frynsete rykte som far pga. sønnen Hunter. Nå viser det seg at datteren Ashley skriver i sin dagbok at hun ble «hyperseksualisert» av sin far som ung pike, slik at hun kom til å bli sex- og narkotika-avhengig. Hun skriver selv i 2019 at sex-avhengigheten kan ha noe med hennes forhold til faren i ung alder å gjøre.

‘I remember having sex with friends @ a young age; showers w/ my dad (probably not appropriate),’ she wrote in a January 2019 entry.

Hunters gjenglemte laptop er blitt kalt «laptopen fra helvete». Tucker kaller dette for «dagboken fra helvete».

Da laptopen dukket opp i oktober 2020, tre uker før valget, sørget spionsjefer og Big Tech for at den ble lagt død. Det ble sagt at den var russisk desinformasjon. Nå har medier som New York Times i all stillhet trukket den betegnelsen og konstatert at laptopen er ekte. Innholdet finnes i utallige kopier, også hos utenlandsk etterretning, og det lekkes stadig nye e-poster. Nylig kom det frem at Secret Service ryddet opp da Hunter kjøpte en pistol. Den lå og fløt, og kona Hollie kastet den i søpla. Da rykket Secret Service ut. Hunter løy for øvrig på søknaden om å få kjøpe våpen da han svarte nei på spørsmålet om hvorvidt han var rusavhengig.

Med Tuckers store oppslag om Ashley og hennes forhold til faren vil dette bli neste store tema: Har Joe Biden ødelagt barna sine?

Six-year-old Ashley Biden, daughter of Sen. Joe Biden (D-Del.), gets a taste of campaigning with her dad, Aug. 1, 1987 in Des Moines, Iowa. Here, she waits for her dad to speak before a conference on health care policy sponsored by the Iowa Democratic Party. (AP Photo)

Det er blitt sagt at Bidens er en dysfunksjonell familie. Det er vanskelig ikke å trekke den konklusjon at det skyldes Biden selv. Han er en overgriper mot sin egen datter. Jenter som blir grensekrenket som barn, har ofte vanskelig for å trekke grenser i puberteten og senere. Ashley viser alle tegn på å oppfylle denne definisjonen.

Daily Mail hadde storyen om dagboken for to dager siden, men de går utenom overgrepsproblematikken og velger å fokusere på Project Veritas. Daily Mail kaller Project Veritas rightwing og sier de betalte 40.000 dollar for dagboken. Det er ikke James O’Keefes versjon. FBI brøt seg inn hos Project Veritas-redaktøren for et år siden og la ham i jern i bare underbuksa foran øynene på naboene. Det nye FBI liker å behandle politiske fiender av Demokratene på denne måten.

Da hadde O’Keefe allerede fortalt offentligheten at de hadde fått dagboken, men valgte ikke å publisere den og isteden overlot den til FBI. Takken var stormingen et år senere.

Ashley hadde vært på avvenningsklinikk og bodde i et kollektiv i Florida etterpå for å komme seg. Da hun flyttet ut, glemte hun dagboken under madrassen. Den ble funnet av neste rekonvalesente drug addict, en kvinne på 39 ved navn Aimee Harris.

Da nyheten om dagboken lekket ut, meldte Bidens den stjålet. Men den ble funnet. Det som eventuelt kan være straffbart, er å selge den, men det er ikke straffbart for et medium å kjøpe et materiale. Det skjer hele tiden, ikke minst hos Daily Mail.

Det har vært mye oppstyr rundt raidet mot Project Veritas, og flere andre medarbeideres hjem ble raidet. Som Tucker sier: Secret Service og FBI er blitt blitt Bidens personlige politi, som han kan bruke til å dekke over familiens lovbrudd. Andre ville blitt buret inne for det Hunter har gjort.

Det er et mønster i Joe Bidens behandling av jentunger og unge kvinner. Tara Read var såkalt intern i Kongressen på senator Bidens kontor. En dag møtte hun ham i korridorene under bakken. Han presset henne mot veggen og stakk fingrene opp i hennes skjede og sa: Come on, I know you want this.

Under valgkampen forsøkte Read å bli hørt, og historien ble sannsynliggjort. Det hjalp ikke. Biden-lojale medier nektet å følge vanlige journalistiske regler. De begravde den.

Vi vet at Biden pleide å bade naken foran kvinnelige Secret Service-agenter. Det fins en video hvor han står og hvisker og tar på datteren til Chris Coons, en av sine mest trofaste støttespillere i Senatet. Jenta blir synlig brydd.

Brikkene faller på plass. Tucker synes det var på tide å kalle en spade for en spade. Men Fox har ikke saken på sin nettside, og det sier en hel del.

Men advokater må ha vurdert storyen før han gikk på lufta.

Tucker må tenke som så: Denne mannen har ødelagt sin egen familie. Nå holder han på å ødelegge Amerika.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.