USA ligger foran oss. FBI har vist at de ikke kvier seg for å lage grupper som forbereder politisk vold. Det grelleste eksemplet er planen om å kidnappe guvernøren av Michigan, Grethcen Whitmer. Plottet ble «avslørt» i oktober 2020, en måned før valget, og ble rapportert av mediene som la skylden på Trump. Også NRK.

Også NTB hang med, men mistet interessen da det viste seg at FBI ikke bare hadde infiltrert, men faktisk rekrutterte til og drev gruppen. Av 18 involverte var 12 fra FBI. De ble selvsagt ikke tiltalt. To av de tiltalte ble frikjent fordi de var falt som offer for et politi som instigerte en forbrytelse. Det var en oppsiktsvekkender dom som norske medier ikke har villet gjengi.

Den er desto mer relevant ettersom FBI har innrømmet at de hadde informanter i Proud Boys og Oath Keepers lenge før 6. januar. FBI visste hvem som var med og hva de syslet med. Liz Cheneys konspirasjonsteorier om Trump og Proud Boys henger ikke på greip. Hvis det var avtalt spill er FBI også medskyldig.

Men kanskje det var FBI som trakk i trådene hele veien?

FBI har gått enda et skritt når det ser ut til at de organiserer en gruppe som utgir seg for å være Trump-tilhengere. Den oppsto etter Charlottesville i august 2107 og kaller seg Patriot Front. Bare navnet klinger ikke godt. De går i helt ens khakibukser og t-skjorter.

Et tredvetall ble arrestert i Idaho lørdag. NTB bemerker ensartetheten i bekledning, uten å reagere:

De 31 medlemmene av gruppa Patriot Front ble funnet stappet inn bak i en van fra U-Haul, ikledd kakibukser, blå skjorter, beige caps og hvite finlandshetter. På capsene og skjorteermene hadde de påsydd merker fra Patriot Front.

Det er som daddy har tatt dem med til en butikk og kledd opp alle. Høyreorienterte ser ikke ut som de er tatt ut av en tv-serie laget av sine motstandere. Den som har funnet på denne kolleksjonen vet ingenting om høyreorienterte og de virkelig høyreorienterte lukter det lang vei: Det står skrevet FED over dem med store bokstaver.

En av dem hadde sogar en megafon med seg hvor FBI-logen var synlig. Dette er Christopher Wrays gutter og de gjør en dårlig figur. Men det at FBI konstruerer provokasjoner er enda et skritt på vei bort fra rettsstaten og i retning en autoritær stat.

Som med alle autoritære polititstater: De autoritære mister kompasset. De forstår ikke hvor de befinner seg i landskapet. Hvis du først begynner å ty til utenomparlamentariske metoder – 60-tallsradikalismen nøkkelbegrep – vil du miste kontakten med de du ser satt til å tjene. Du blir deres motstander. Det har dagens FBI blitt. Steve Bannon kaller dem Gestapo.

Det er et høyt spill de driver. Man vet aldri om man rekrutterer noen som benytter anledningen til å gjøre noe som eskalerer situasjonen. Du tuller ikke med false flag-operasjoner.

Disse guttene ble tatt i en leiebil lørdag, på vei til pride-parade angivelig. Det må jo skapes et inntrykk av at Pride har fiender!

Men FBI har full kontroll. Politiet som stanset bilen sa de hadde informanter på innsiden. De visste hvor de var.

Following the arrests today a local police officer admitted that they knew about the planned protests because the Patriot Front was infiltrated by law enforcement.

Hva skal FBI gjøre? Justisminister Merrick Garland sitter på pressekonferanse og sier at hvit ekstremisme er den største trussel i dagens Amerika. Derfor må lovene lages om. Noen spør: Hvor mange har dere arrestert så langt i år? Garland blir svar skyldig.

Det hele er en stor svindel. Derfor må FBI det minste demonstrere at det finnes noen «farlige gutter» der ute, for det er det disse er: Gutter.

Oops! Patriot Front Member Was Arrested in Idaho Carrying Megaphone Marked with “FBI” On It

Thegatewaypundit.com skrev om gruppen i januar og bemerket indikasjonene på at de er «fed», dvs styrt av myndighetene: De bruker kommunikasjonsutstyr som krever lisenser, hvis disse brytes vanker det store bøter. Gruppen brukte en stor leie-varebil fra U-haul, akkurat som i Idaho. De fylte opp varerommet med folk og kjørte av gårde med politiet like i nærheten. De dekket til nummerskiltet. Begge deler er høyst ulovlig.

Hvis disse menneskene var frie høyreorienterte ville de fått en helt annen behandling av politiet.

EXCLUSIVE: Many Ignored Crimes Committed by Members of the Patriot Front Provide More Evidence It is a Government Sponsored Group

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.