Filmen 2000mules er nå sett av 20 millioner amerikanere og 40 prosent av alle velgere har hørt om den. Et flertall av Demokrater og uavhengige som har sett filmen går ut styrket i sin tro på at valget ble stjålet. Grasrota i det Demokratiske partiet har ikke gått i takt med ledelsen.  Nå får de vann på mølla.

Mistankene om valgsvindel har ikke lagt seg og en film som 2000mules gir dem næring.

2000mules gjør inntrykk på velgerne. Det gjør at mediene er på vakt. De har hele tiden slått vakt om valgresultatet. Overraskende nok har Fox News nektet å omtale filmen. Fox News’ Sandra Smith hadde- nylig et intervju med kongressrepresentanten Mo Brooks. Han tok opp filmen. Da forsøkte Smith å sette ham på plass: -Men filmen er blitt debunked dvs avslørt av factsjekkere i Reuters.

Hennes avvisning av filmen tyder på at dette er en policy i Fox News. Fox taper seere opg anseeelse på ikke å ville omtale en film som hele USA snakker om.

Hvis det kommer nye avsløringer kan situasjonen bli helt utålelig for Fox.

Tucker Carlson er nå den mest populære tv-show-vert blant Demokratiske velgere. Det burde få det til å lyse noen røde lamper hos Demokratene og de progressive mediene.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.