Uten bedrifter stopper Norge. Uten bedrifter og et levende og differensiert næringsliv har ikke nasjonen Norge noe annet enn Staten å falle tilbake på. Staten skulle være oss, men hva har vi, folket, å stille opp mot World Economic Forum (WEF) og deres mektige venner i elitene? Helena Edlund og Geir Furuseth diskuterer og viser noen av WEFs venner i Norge.

Midt under den verste strømkrisen landet (og Europa) har hatt på årtier, reiste statsminister Jonas Gahr Støre til New York. Vi kan nesten si at han reiste på pilegrimsferd.

Støres besøk hos «Kongen av Wall Street» er et varsel om hva som kommer

Han har gjentatte ganger fortalt pressen (det er politikernes måte å tale til folket, ikke med) at landet trenger mer fornybar kraft, og et tettere samarbeid med EU. Vi skal ha mer grønt skifte og mer grønt hydrogen, flere vindmøller til lands og til havs. At Europa skriker etter norsk gass og norske forbrukere skriker etter en strømpris vi kan leve med, virker ikke så viktig for Støre og hans regjering. At krisene vi står midt oppe i nettopp skyldes at Europa, med Norge som haleheng, har satset på å drive samfunnet på sol og vind, synes ikke å spille noen rolle.

I en slik setting burde Næringslivets hovedorgansisasjon (NHO) protestert. I stedet har de, ved sin leder Ole Erik Almlid, gjort det stikk motsatte.

Skjermdump: NHO

Landets politiske og finansielle elite har giftet seg, underkastet seg, World Economic Forum og deres agenda. Av FN og den norske regjeringen kalt «Bærekraftsmålene Agenda 2030«,

The Great Reset

Sist uke la redaktør Hans Rustad ut en video alle burde se. Se den nå, før eller etter sendingen!

Hvordan ble det slik? Makten som skjuler seg

Tirsdag skrev Heena Edlund en svært viktig analyse av situasjonen i Sverige:

Tilskudd for overlevelse fører til The Great Reset

I dagens sending diskuterer Helena Edlund og Geir Furuseth WEFs allestedsnærværende makt, også i våre land. Samtidig presenterer vi en liten oversikt over hvor sterkt WEF har infiltrert Norge. Mot slutten av sendingen henter vi inn vår amerikanske investor-venn og analytiker Charles Ortel for å høre hans syn på hvordan World Economic Forum og deres aktiviteter bærer ansvar for krisene i Europa.

 

Last ned PowerPoint-bildene her

Se videoen «Makthaverne du aldri valgte» i videospilleren over!

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.