En fem år gammel gutt ved navn Jacob blir koronavaksinert i Köln den 9. januar 2022. Foto: Martin Meissner / AP / NTB.

En analyse av data over millioner av kunder hos det tyske helse­forsikrings­selskapet BKK viser dramatisk høyere bivirknings­tall blant korona­vaksinerte enn det som er kunngjort av den tyske vaksinasjons­myndigheten Paul Ehrlich-instituttet.

Ifølge BKKs styremedlem Andreas Schöfbeck er disse forsikrings­dataene alarmerende, skriver Die Welt.

For første gang foreligger tall over bivirkningene av korona­vaksinering fra et av de store tyske helse­forsikrings­selskapene. Andreas Schöfbeck, som er styremedlem i BKK ProVita, har fått analysert dataene fra flere millioner personer som er forsikret hos BKK-gruppen. Ifølge analysen er antallet bivirkninger flere ganger høyere enn det som er blitt rapportert av Paul Ehrlich-instituttet (PEI).

Analysen er blitt gjennomført etter at BKK hadde fått svært mange meldinger om diagnoser klassifisert med kodene T88.0, T88.1, Y59.9 og U12.9 i ICD-systemet, som blant annet omfatter blod­forgifning, infeksjoner og hudproblemer.

Siden begynnelsen av 2021 til midten av tredje kvartal er 216.695 forsikrings­kunder hos BKK blitt behandlet for bivirkninger av vaksiner.

Snaut elleve millioner personer har helse­forsikring hos BKK.

Til sammenligning opplyser vaksine­myndigheten at det pr. 31. desember 2021 er blitt registrert 244.576 rapporter om bivirkninger hos 61,4 millioner korona­vaksinerte personer.

Dette er et slående misforhold som roper på en forklaring, mener Schöfbeck, som hevder at de offisielle tallene vitner om en klar under­rapportering.

Ifølge BKK-toppen tyder forsikrings­tallene på at det virkelige antallet bivirkninger i hele Tysklands befolkning er i størrelses­orden tre millioner.

Schöfbeck, som mener det ville være uetisk ikke å si fra om disse funnene, har varslet en rekke institusjoner og organisasjoner, og han forventer hurtige svar, skriver Die Welt.

 

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.