Bekymringene om hvordan Black Lives Matter (BLM) styrer sine 60 millioner dollar har nådd Amazon, som ikke lenger vil liste BLM som en veldedig organisasjon deres kunder kan donere til. Pengebingen styres nå av Marc Elias’ advokatselskap. Elias er tidligere kampanjesjef for Hilary Clinton, og finansierte Christopher Steeles famøse “Trump-dossier”.

Amazon has removed Black Lives Matter from its charity platform AmazonSmile amid growing concern over the organization’s lack of financial transparency.

The decision comes after BLM leaders failed to disclose detailed financial reports on up to $60 million it had received in donations. (Epoch Times)

Korthuset raser. BLM etterforskes for svindel

Den amerikanske analytikeren og finansmannen Charles Ortel mener at etterforskningen som nå er igangsatt vil bane vei for at også andre såkalte veldedige organisasjoner, blant dem en rekke organisasjoner tilknyttet Clinton Foundation, vil komme under offisiell etterforskning. Han mener det er på høy tid.

“Charity fraud is an insidious set of crimes, more so when lawyers, former presidents and perennial presidential candidates are involved,” says Ortel. “Good that BLM scams are in focus, finally, but let’s not prove that white privilege protects certain high profile charity con artists by continuing to let the extended network of false-front Clinton ‘charities’ off the hook. Failure to investigate and to prosecute gigantic charity frauds involving politically connected dynasties including the Clinton and Bush families likely emboldened promoters of these bold BLM scams.”

Veldedighetssvindel er en lumsk type forbrytelser, særlig når advokater, tidligere presidenter og gjentatte presidentkandidater er involvert, sier Ortel. – Det er godt BLM-svindel endelig kommer i fokus, men la oss bevise at hvitt privilegium ikke vil beskytte visse høyprofilerte svindel-kunstnere, slik at det utvidede nettverket av falske Clinton-assosierte, såkalte ‘veldedige organisasjoner’ slipper av kroken. Det at ikke gigantiske veldedighetsvindler som involverer politisk tilkoblede dynastier, inkludert Clinton og Bush-familiene, har blitt skikkelig etterforsket og straffeforfulgt, har sannsynligvis inspirert og motivert folkene bak åpenlyse BLM-svindelene. (Sputnik News)

“Clintonworld”

The Washington Examiner avslørte onsdag at advoktaselskapet til Marc Elias, tidligere kampanjesjef for Hilary Clinton, nå er registrert som ansvarlige for BLMs bokføring.

Black Lives Matter filings reveal prominent Democratic lawyer Marc Elias and another longtime ally of former Secretary of State Hillary Clinton have taken on key roles in the charity amid scrutiny over its leadership and finances.

Elias, best known for his funding of British ex-spy Christopher Steele’s discredited anti-Trump dossier while he served as Clinton’s 2016 campaign general counsel, appears to be representing the Black Lives Matter Global Network Foundation through his recently formed Elias Law Group. BLM’s national organization repeatedly lists the Elias firm as one of its addresses and states in its short-year 2020 Form 990 that its books were now in the care of the Elias Law Group. (Washington Examiner)

I en reportasje på Fox News torsdag, tar kanalen for seg disse avsløringene.

 

Amazon Removes BLM From Charity Platform Amid Growing Concerns Over Lack of Financial Transparency (Epoch Times)

Charity Fraud: How Legal Action Against BLM Non-Profit May Trigger Probe Into Clinton Foundation (Sputnik News)

Revealed: Clintonworld takeover of Black Lives Matter (The Washington Examiner)

BLM hires Clinton aide who paid for Steele dossier to sort shady finances (New York Post)

 

Les også:

Etterforskningen av Clinton Foundation går parallelt med e-postene

 

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.