Korthuset er i ferd med å rase for Black Lives Matter (BLM), sier Indianas regjeringsadvokat, Todd Rokita, som nå staret etterforskning av BLM i sin stat. Delstaten er ikke den eneste som nå setter søkelyset på bevegelsen som langt på vei endret verden. Nå er spørsmålene hvor det har blitt av alle pengene de har samlet inn, og hvem som styrer pengesekken.

Utalelsene falt i et vel fire minutter langt intervju med Laura Ingraham på Fox:

– Slik ender det med nesten alle som driver med svindel, sier Rokita i intervjuet med Ingraham.

Indiana er ikke den eneste delstaten som har reagert på BLMs økonomiske gjøren og laden. Også Connecticut, Maine, Maryland, New Jersey, New Mexico, North Carolina og Virginia har tilbakekalt BLMs status som en sertifisert veldedig organisasjon.

It’s not just Indiana: The states of Connecticut, Maine, Maryland, New Jersey, New Mexico, North Carolina and Virginia have all revoked BLMNGF’s charitable registration, while California and Washington are threatening to hold the nonprofit’s officers personally liable for its lack of financial transparency.

The outfit has failed to file taxes for 2020, the year it raised tens of millions after George Floyd’s death at police hands and the rioting and protests that followed. It has no official leader overseeing its $60 million war chest after its co-founder resigned in May. (New York Post)

BLM har ennå ikke levert skatteopplysninger for 2020, og redegjort for hva de har gjort med de 60 millioner dollar de da hadde samlet inn.

Hvem som egentlig styrer bevegelsen, er et annet uavklart spørsmål. Den forrige lederen har gjort seg mest bemerket ved innkjøp av dyre eiendommer og tvilsomme pengeoverføringer til sin partner. Partneren Janyssa Khan beskriver seg selv som «black, queer and gender-nonconforming».

Tidligere leder av BLM fortsetter å kjøpe herregårder for millioner

Paret som skulle ta over etter det avgåtte lederparet, trakk seg med den begrunnelse i at de var uenige i veivalgene organisasjonen står overfor:

As The Post reported last week, the pair who supposedly took over after Patrisse Kahn-Cullors stepped down as executive director didn’t actually do so: Both Makani Themba and Monifa Bandele told the Washington Examiner they never took the jobs, because of disagreements about the organization’s direction. (New York Post)

Black Lives Matter is imploding in scandal — a lesson about causes deemed beyond question (New York Post)

BLM donors deserve to know who’s in charge of spending their tens of millions (New York Post)

The BLM Mystery- Where did the Money Go (The New York Magazine)

Les også:

Kneler mot rasisme, fester med jødehatere

Kjøp bokpakke med «Hypermoral» og «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Bruk pengene til noe fornuftig. Kjøp gavekort til noen som trenger ekte nyheter!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.