Danske medier fryder seg over at Inger Støjberg ble dømt til 60 dagers fengsel. De elsker å se henne ydmyket og bidrar selv til det. Men de forstår ikke at de slår seg selv på munnen når de skriver om jenta som ble «befridd» av Støjberg og valgte skilsmisse. Mediene eier ikke skam i livet.

Historie fra document.dk:

Syriske Alnour Alwan fik erstatning, men den tvangsgiftede barnebrud søgte skilsmisse, og er gift igen

Flere medier jubler over Støjbergs politiske deroute (konkurs), og flere har interviewet syriske Alnour Alwan, der anlagde sag mod staten da han blev adskilt fra sin barnebrud. Olav Hergel er prisvindende udi følelsesporno, men historien mangler alligevel lidt glimmer. Det faktuelle ødelægger lidt historien. Det var et tvangsægteskab, og hans unge kusine benyttede lejligheden til at lade sig skille fra ham. Hun bor nu i Tyskland, og er gift igen.

Alnour Alwan er ved godt mod, da hans autistiske søn går i specialbørnehave, og han er blevet kæreste med en syrisk tolk. En historie fra Politiken.dk – Han vandt over Støjberg: ‘Det ville aldrig være sket i mit land’.

“Pressen er mødt op, fordi Alnour Alwan og hans nu fraskilte kone, Rimaz Alkayal, mere end noget andet par har kæmpet mod konsekvenserne af Inger Støjbergs instruks fra februar 2016. …

Det er nu to år siden, han og Rimaz Alkayal blev skilt. Hun bor i Tyskland med ny mand og nyt barn, mens Alnour Alwan er alenefar for Mohamad, der elsker sin far meget, meget højt og hele tiden hænger på ham.

‘Han er lidt tilbage. Han er fem år, men kan kun det, som en treårig kan’. Alnour Alwan har fundet en ny kæreste, der hedder Jensen til efternavn, men er af syrisk afstamning og arbejder som tolk.

“Adskillelsen af asylparret fortsatte, da pigen fyldte 15 år, med henvisning til Støjbergs instruks om at adskille alle unge asylpar. I starten protesterede pigen over at blive adskilt fra sin mand, men senere bad hun om skilsmisse. Ifølge pigens repræsentant på børnecenteret havde pigen ‘fået øjnene op for et teenageliv’. Og pigen forklarede, at ægteskabet faktisk havde været arrangeret af hendes far, og at hun ‘i starten ikke var villig’. (DR Online, 14. januar 2021)

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.